Principal » Internet » Sennheiser vă invită la afișarea video audio 2019. Afișați căști și bara de sunet

Sennheiser vă invită la afișarea video audio 2019. Afișați căști și bara de sunet

Internet : Sennheiser vă invită la afișarea video audio 2019. Afișați căști și bara de sunet

Sennheiser vă invită la expoziția Audio Show Video 2019, care va începe pe 8 noiembrie al stadionului național din Varșovia. Două dispozitive vor fi prezentate: căștile de sunet Ambeo și căști de impuls.

Formula anilor anteriori, inclusiv în acest an, un producător german cunoscut pentru compensarea audio profesională va pregăti expoziția în două camere. CINEMA ROOM ZPIERWSZYM în Soundbar de Istorie a companiei, oferind un sunet 3D uimitor - Znajdziesię în sala casetei de cer 101. Aici, oaspeții vor putea afla despre viziunea divertismentului la domiciliu a viitorului și vor avea grijă de produsul care depășește soluțiile standard de concurență.

Soundbar Ambeo este echipat cu 13 difuzoare de clasă high-end și cele mai recente tehnologii de sunet, care vă permit să obțineți un sunet eficient 5.1.4 Fără cinema de acasă extinsă. Echipamentul este compatibil cu Dolby Atmos, MPEG-H și DTS: X.

Al doilea spațiu, oferind o privire încrucișată la o ofertă bogată de căști, va fi lăsată lângă camera Symphony 1. TU Sennheiser pentru prima dată în Polonia va prezenta cele mai recente căști fără fir fără fir fără fir. În plus, ascultarea în ascultător, într-o zonă hi-fi pregătită special pentru această ocazie, va fi capabilă să stocheze primul audiophile închise HD 820 sau legendare HD 800s într-o pereche cu HDV 820.

În timpul târgului va fi, de asemenea, disponibil urządzeniabezprzewodowe, inclusiv impuls adevărat wireless - primul cu adevărat cu adevărat BezprzewoDowesłuchawki oferă Sennheiser. Aici sunt, de asemenea, amatorii de divertisment virtuale, va fi capabil să pregătească premiera până acum inaccesibile în Polonia, căști fără fir 670 GSP și GSP 370 și ajunge să cunoască echipamente profesionale pentru jucătorii GSP600, GSP 500 și GSP 550.

La standuri Sennheiser, nu numai că testați accesoriile excelente, să primiți informații detaliate despre produsele individuale, dar, de asemenea, au experiență reprezentanți ai companiei cu privire la selecția căștilor de hardware de utilizare a acestora.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Materiale de presare

Recomandat
Lasă Un Comentariu