Principal » Gaming » Sebastien Loeb Rally Evo - victimă a așteptărilor excesive?

Sebastien Loeb Rally Evo - victimă a așteptărilor excesive?

Gaming  : Sebastien Loeb Rally Evo - victimă a așteptărilor excesive?

Ce ne putem aștepta de la joc, care este numele semnat de nouă-time campion de raliu în anii 2004-2012, câștigătorul celui de-al doilea loc în cele 24 de ore ale lui Le Mans și de trei ori câștigător al cursei de prestigiu a evenimentului campioni, nu Numărarea altor succese? Mult! Are Sebastien Loeb Rally Evo îndeplinește toate speranțele și așteptările menționate? Nu in totalitate

..

Cu toate acestea, să începem de la început. Bine Sebastien Loeb Rally Evo Acesta este un joc arcade (din păcate

..

) combinarea elementelor de simulare, tratarea cu raliuri auto. Producția a fost dezvoltată de studioul italian Milestone, care are de la producțiile sale de credit, cum ar fi Screamer, Motogp, SBK: Superbike Championatul Mondial și WRC: Campionatul Mondial FIA. Titlul a fost lansat pe PC-uri și console de opt generație TJ. Play Station 4 și Xbox unul. 

Jocul se îndreaptă în principal către fanii de ralluri clasice de mașini, deși prezența concursului Rallycross și a curselor în sus, așa-numitul. Hillclimb, va atrage cu siguranță suporterii de curse tradiționale și diverse variante. Vă rugăm să rețineți că jocul nu este un simulator detaliat și exigent conceput pentru jucători avansați. Un joc legendar Richard Burns Rally și recent publicat - Dirt Rally au fost alocate celor. Acest aspect ar putea fi tăcut, deoarece nu toată lumea se așteaptă la jocul de afecțiuni criminale, dar modul de conducere arcade ar trebui, de asemenea, să fie rafinat. În acest caz, acest lucru nu este.

Din fericire, suporterii de mitinguri vor aprecia prezența multor modele, inclusiv legende raliu de ani în urmă, și un mod de carieră destul de avansată folosit, în care se toarnă după niveluri individuale încearcă să existe în raliu mondial. Tot timpul este însoțit de driverul de titlu, mentorul nostru - Sebastien Loeb. În timpul jocului, putem conduce peste 300 km de secțiuni speciale, care sunt mai mult sau mai puțin bazate pe echivalente realiste ale rutelor de raliu din întreaga lume. În plus față de o carieră tradițională, adică conducerea la timp după ce a menționat secțiuni speciale, participăm la alte evenimente, cum ar fi cursele cap-la-cap, competiția RallyCross sau urcând pe vârful vârfului Pikes. 

Scopul principal al programatilor de la Milestone, a fost acela de a crea cel mai realist joc, care va satisface atât entuziaștii de simulare, cât și un mod de conducere arcade. Ajută această grafică bună care se concentrează în primul rând pe mediu. Modelele de autoturisme nu sunt la fel de adevărate ca în raliu murdăria, dar cu siguranță caracterizate de detalii considerabile. Pentru desert, primim un mod multi-persoană care vă permite să concurezi cu alte șoferi de la domiciliu din întreaga lume.

În concluzie, obținem un fel de MISZ - aveți o producție grafic bună, cu un model de conducere prevenit și o stabilitate aleatorie. Jocul poate chiar să fie în mod puternic pe un hardware puternic, iar mașinile care rulează complet la realitate sau alte curse de producție. El se întreabă, de asemenea, faptul că patch-ul oficial a apărut în ziua premierii, îmbunătățind

..

aproape totul. Poate de ceva timp, jocul va fi adus la starea de lucru, dar dacă trebuie să judecăm pe lansarea produsului, nu putem ascunde dezamăgirea. Desigur, nu este un joc demn de Sebastien Loeba.

Recomandat
Lasă Un Comentariu