Principal » Internet » Căutare Pile - Cum să eliminați?

Căutare Pile - Cum să eliminați?

Internet : Căutare Pile - Cum să eliminați?

Iată un alt plus enervant al browserului, care merită să fie îndepărtat cât mai curând posibil. În loc să ajute, se deranjează, redirecționează la alte adrese, afișează anunțuri și depășește controlul utilizatorului. Cum să scapi de ea?

Pentru a elimina grămada de căutare, mutați panoul de control, apoi selectați programe - Dezinstalați programele și pe lista pe care o căutăm elemente legate de adăugările nedorite. De obicei, acestea sunt articole instalate recent. De asemenea, putem profita de software-ul specializat, de exemplu. ADW CLEANER.

Odată ce am dezinstalat deja toate componentele nedorite, trebuie să reporniți setările tuturor browserelor web. Este adevărat că acest lucru este asociat cu ștergerea istoricului navigării, a parolelor și a formelor memorate, dar aceasta este singura soluție pentru a scăpa de software rău intenționat.

În funcție de tipul de browser web - Firefox, Google Chrome, Opera etc. - Opțiunile de repornire Căutăm setări, de obicei în fila Setări avansate. De asemenea, merită verificarea motoarelor de căutare implicite - în funcție de preferințele dvs., ar trebui să fie Google.En sau un alt site cunoscut de noi. Dacă există elemente necunoscute pe listă - să le ștergem.

Recomandat
Lasă Un Comentariu