Principal » Internet » Santander Mobile (BZWBK24 Mobile)

Santander Mobile (BZWBK24 Mobile)

Internet : Santander Mobile (BZWBK24 Mobile)

Santander Mobile este o aplicație pentru dispozitivele Android, utilizată pentru a vă gestiona contul și serviciile financiare în Santander Bank.

Cu aplicația, vom verifica starea actuală a contului dvs. personal, cardurile de credit, conturile de economii, având Insight M.în. În istoria tranzacțiilor. De asemenea, facem transferuri: atât între conturile proprii (inclusiv în valută străină), cât și facturile străine. Pentru transferuri, puteți utiliza NP. Coduri QR, precum și tehnologia Blik. Cu BLLK-A în aplicația Mobile Santander, alegem, de asemenea, bani de la un ATM fără a avea un card de plată și să plătim un smartphone în magazin dacă acceptă tehnologia NFC sau HCE. Programul vă permite, de asemenea, să efectuați tranzacții de cumpărare și vânzare în valută.

Folosind aplicația, vom folosi serviciile bancare de consiliere online și vom trimite cereri, m.în. Pentru un împrumut sau un împrumut. Programul conține, de asemenea, un motor de căutare de ramuri și bancomate și depozit de Santander, precum și puncte de parteneriat ca parte a programului de salarizare. Aplicația trimite, de asemenea, notificări push pentru NP. Pauze în activitățile serviciilor bancare online a băncii Santander.

Recomandat
Lasă Un Comentariu