Principal » Internet » Samsung cu o nouă strategie - schimbări va atinge smartphone-uri de pe raft mediu

Samsung cu o nouă strategie - schimbări va atinge smartphone-uri de pe raft mediu

Internet : Samsung cu o nouă strategie - schimbări va atinge smartphone-uri de pe raft mediu

Vrei să vinzi o mulțime de telefoane inteligente cu un raft de sus cu margini mari? Ei bine, trebuie să aveți un logo al unui măr spart. Ceilalți producători, deși acestea sunt în mod constant împingând pe capacitățile de smartphone-uri lor emblematice, în principal, rămâne scăzut și raft mediu. În cele din urmă, Samsung a observat că a anunțat schimbări în portofoliul său.

Privind la datele privind vânzările globale de smartphone-uri, o creștere mare a acțiunilor în producătorii chinezi este ușor de recunoscut. Huawei sau Xiaomi știu că rezultate excelente vor realiza vânzarea de smartphone-uri rafinate la prețuri atractive. Da, au modele de top în portofoliu, dar un mare efort este dedicat dezvoltării dispozitivelor până la PLN 1500. Trebuie să recunosc că efectul este vizibil. Smartphone-urile necostice Huaweia sau Xiaomi sunt adesea recomandate ca cea mai bună alegere în raportul de bani.

Samsung Galaxy Nota 9. Vom vedea stiloul din galaxie o serie? ;)

DJ KOH, responsabil pentru departamentul de telefonie Samsung, a prezentat un nou plan pentru dezvoltarea telefoanelor inteligente de pe raft mediu în CNBC. Declarația sa referit în principal la galaxie o linie. Modificările sunt cauzate de vânzările de eliberare a smartphone-urilor. Piața din multe țări dezvoltate a fost deja saturată cu smartphone-uri și este din ce în ce mai dificil să vândă mai multe modele de la cel mai înalt raft. creșteri dreapta, pe de altă parte, pot fi realizate în țările în curs de dezvoltare și cu clienții mai tineri, care nu își pot permite să cumpere un smartphone pilot.

Smartphone-urile Samsung de top nu vor mai avea exclusivitatea inițială pentru soluțiile noi. DJ KOH nu dorește să continue să utilizeze o strategie care a făcut smartphone-uri scumpe pe prim-plan. Funcții noi au apărut inițial pe modelele Galaxy S și Galaxy Notă, doar mai târziu o parte a fost implementată în mai ieftin Samsung. Acest lucru se va schimba în acest an. Primul smartphone creat in conformitate cu noile linii directoare vor apărea în lunile următoare.

Producătorii chinezi, oferind frecvent la prețuri mai mici, au început să pună presiune asupra Samsung. Producătorul sud-coreean este frică de pierderi de acțiuni într-un raft mediu, care pe termen lung poate duce la o scădere din prima poziție pe lista vânzărilor de smartphone-uri. DJ KOH adaugă că schimbarea telefoanelor smartphone din raftul mediu se poate schimba. Ei au mai apar adesea mai mult decât acum.

Noile orientări pot aduce smartphone-uri Samsung mai bune de la un raft mediu. Da, ei vor primi soluții mai inovatoare, dar dacă vor fi competitive pentru dispozitivele din China? În prezent, pentru sigla Samsung trebuie să plătiți mai mult și posibil ca nimic să nu se schimbe în acest sens. Cu toate acestea, dacă adversarii din centrul dvs. vor fi în continuare mari creșteri, este posibil ca Samsung să decidă și să reducă prețurile. Nu vă place Huaweia, Xiaomi sau alte companii chinezești, dar trebuie să fie admise că pot avea cel mai pozitiv impact asupra pieței smartphone-urilor accesibile.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu