Principal » Internet » Samsung a paralizat cu o scurtă de eșec curent. Experții sperie prețurile

Samsung a paralizat cu o scurtă de eșec curent. Experții sperie prețurile

Internet : Samsung a paralizat cu o scurtă de eșec curent. Experții sperie prețurile

Unul dintre cei mai mari producători de memorie DRAM și NAND a fost forțat să scadă în producție. În fabrica din Coreea de Sud, sa întâmplat doar o eroare de putere minute. Era suficient să faci o mizerie.

A fost o săptămână la începutul săptămânii. Un cablu a izbucnit la stația de transmisie locală, care a privat zonele adiacente curente, inclusiv fabrica Samsung din Hwaseong (alte împrejurimi din Seul). Potrivit lui Anandtech, referindu-se la mass-media locală, producția este de a începe în zilele următoare. Cu siguranță, unele dintre jetoanele produse au fost deteriorate. Nu există informații dacă au apărut și defecțiuni ale echipamentelor de producție.

Pierderile Samsung mai mici decât în ​​2018

Nu știți cât de mult va costa incidentul Samsung. Similar, deși un eveniment drastic din 2018, când puterea nu a fost o jumătate de oră în plantele Pyeongtaek, a fost asociată cu o pierdere de aproximativ 43,4 milioane de dolari.

Samsung nu a dat încă estimări oficiale, dar el speculează câteva milioane de dolari. Suma încă poate părea imensă, dar fără îndoială este mult mai mică decât înainte.

Interesant, am avut ultima toamnă încă un alt incident în producția de memorie Samsung. În sala uneia dintre fabricile producătoare, contaminarea a avut loc în noiembrie. Că pierderile au fost zeci de milioane.

Pe măsură ce marchează Androidcentral, chiar și după un astfel de caz de la 2018, am văzut creșterea prețurilor DRAM și NHAN, deci nu va fi surprins dacă un scenariu similar ne așteaptă în viitorul apropiat. Deja și astfel de analiști vorbesc despre creșterea prețurilor RAM sau SSD, deci aceasta este o altă cărămidă pentru tendința de creștere.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Headports

Recomandat
Lasă Un Comentariu