Principal » Internet » Samsung prezintă un televizor vertical. Trebuie să fie ca un smartphone mare

Samsung prezintă un televizor vertical. Trebuie să fie ca un smartphone mare

Internet : Samsung prezintă un televizor vertical. Trebuie să fie ca un smartphone mare

Samsung crede că Milanesi are nevoie de asta. În portofoliul companiei a existat un televizor cu o bază pe care puteți transforma 90 ° și vizionați materiale de la social media în proporțiile corecte. Modelul Sero este ideal pentru navigarea Snapchata și Instagram.

Vizionarea materialelor video pe telefoane inteligente este atât de populară încât a fost creată chiar și televiziunea verticală. Utilizarea smartphone-urilor schimbă efectiv acest câmp. Acest lucru poate fi văzut chiar și în aplicația Netflix, care prezintă lanțuri verticale de serie și filme din colecție. Această tendință conduce tinerii, adolescenți cu smartphone-urile proprii.

Samsung Sero

Sero este un televizor de 43 inci cu un panou cuantum cuantum. După ce îl transformați într-o poziție verticală, îl puteți conecta cu un smartphone utilizând NFC și vizionați confortabil materiale verticale.

Samsung Sero

Poziția orizontală a sero funcționează ca un televizor obișnuit. În această poziție puteți utiliza difuzoarele încorporate de 60 W, asistentul Bixby și alți aditivi. Samsung nu specifică specificația completă a dispozitivului, dar probabil are un ecran de rezoluție 4K.

Prețul acestui dispozitiv este de 1,9 milioane de câștiguri, sau aproximativ 6,2 mii. Zlotries. Nu cred că Milenile au vrut să cheltuiască atât de mulți bani pe un televizor rotativ, dar poate acest produs va veni cu acest produs.

SERO aparține aceleiași familii ca și televizoarele seriale și cadrul. Apropo, compania a anunțat că modelele deja cunoscute vor fi disponibile cu ecrane mai mari. În curând vor apărea modele cu o diagonală de 49 și 55 de centimetri, un pic mai târziu va putea, de asemenea, să cumpere un televizor de 65 de inci.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Devotsmart Home

Recomandat
Lasă Un Comentariu