Principal » Internet » Samsung prezintă un televizor gigantic, de 583 de inci

Samsung prezintă un televizor gigantic, de 583 de inci

Internet : Samsung prezintă un televizor gigantic, de 583 de inci

Tehnologia cu microadă este o soluție extrem de interesantă și rezistentă la viitor. Astăzi ISE 2020 a început în Amsterdam, unde Samsung a prezentat dimensiuni monstruoase la televizor microid perete. De data aceasta ecranul său diagonal este uimitor de 583 inchi.

Zidul pentru versiunea de afaceri 583-inch este cea mai mare versiune posibilă a acestui televizor Samsung până acum. Panoul folosit în el este capabil să afișeze imaginea la o rezolutie de 8K Ultra HD. Precedentul cel mai mare model de perete marcat de un ecran cu diagonala de 292 inci.

Panourile cu microunde sunt inovatoare datorită modularității lor. Fiecare modul (TILE RES ") de acest tip are dimensiuni de 80,64 x 45,36 x 7,22 cm, și afișează o imagine la o rezoluție de 960 x 540 pixeli. Dacă este necesar (și buget), puteți să vă cumpărați noi module, ceea ce va crește suprafața ecranului. Pentru fiecare dintre module individuale există milioane de diode microizi și fiecare dimensiune de numai 0,37 mm.

Tehnologia Microred oferă culori foarte vii, cu o gamă largă de palete de culori, fotografie. Samsung

Microled, cum ar fi tehnologia OLED la auto-emisie, și, prin urmare, nu necesită iluminare din spate (cum ar fi în LCD). În același timp, ecranele de acest tip sunt, de asemenea, fără rame și pot grăbi în împrejurimi. În plus, panourile microide sunt caracterizate printr-o luminozitate foarte mare și un nivel mare de contrast / negru, precum și un nivel ridicat de saturație a culorilor.

Samsung are peretele pentru afaceri într-o gamă largă de tehnologii, inclusiv sigiliul negru, responsabil pentru nivelul negru imaculat, scalarea imaginii AI, precum și HDR Quantum, efectul HDR care optimizează fiecare scenă individuală. Când vine vorba de parametri, peretele pentru afaceri este oferit în două variante, IW008J și IW008. Primul este caracterizat printr-o luminanță de vârf la 1600, iar al doilea - 2000 de nituri (din care valoarea constantă medie este OK. 250 de nituri). În plus, în cazul IW008, putem conta, de asemenea, pe 120 Hz răcoritoare.

Din păcate, această tehnologie este în prezent incredibil de drum, iar televiziunea de 146 inch perete cu o rezoluție de 4k costă aproximativ 2 milioane de zloți. Samsung pe CES 2020, a anunțat că intenționează să cheltuiască mai multe modele care vizează piața de consum, dar este de 583-inch monstrum, peretele pentru afaceri, destinat companiilor sau miliardarilor.

Microble este, de asemenea, un nivel mare de contrast și negru, fotografie. Samsung

Cea mai importantă companie analitică IHS Markit prezice că televizoarele cu microunde vor începe doar să difuzeze din 2023. Până atunci, probabil că vom putea să le admirăm ca o curiozitate la târg, cum ar fi ISE 2020.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Devotsmart Home

Recomandat
Lasă Un Comentariu