Principal » Internet » Samsung extinde imaginea cadrului TV cu o nouă colecție de fotografii

Samsung extinde imaginea cadrului TV cu o nouă colecție de fotografii

Internet : Samsung extinde imaginea cadrului TV cu o nouă colecție de fotografii

Magazin de artă de colectare disponibil pe Samsung TV Cadrul a fost îmbogățit cu opere de fotograf renumit coreean Bae Bien-U. Un artist, cunoscut pentru fotografii meditative peisaj, a atras mulți colectori din întreaga lume. Poze Bae decoreaza interioarele de casele M.în. Elton John sau Barack Obama.

O vizită la studioul coreean Bae a fost o mare oportunitate de a vorbi cu un artist despre artă, dimensiunea digitală și metodele noi de prezentare oferite de cadrul.

Un farmec unic de copaci

Cele mai populare fotografii de către Bae includ lucrări care descriu atmosfera neagră a pădurilor de pini coreene. La fel ca multe alte fotografii ale artistului, se distinge printr-o natură aproape caligrafică și o referire la simbolurile artei coreene.

Pines din diferite regiuni ale lumii au un sens ușor diferit. În imagini, BAE inclus în principal în starea de spirit meditativă tradițională a culturii coreene. Versatilitatea acestor copaci și a capacității BAE inspirate de a-și captura frumusețea lor internă sunt motivele pentru care lucrările Bae sunt evaluate în întreaga lume.

Cadrul - definiția extinsă a artei

Una dintre fotografiile lui posen bae cu o dispoziție coreeană unică. A cumpărat un cântăreț britanic și Elton John Composer.

Bae a lucrat recent cu Samsung Electronics și oferă fotografiile sale pe televizorul cadru, ceea ce îi permite să ajungă la cunoscătorii de cunoscători din întreaga lume.

Îmi place conceptul care pur și simplu atârnă un televizor pe perete să se simtă ca în sala muzeului - a spus Bae. Cadrul va schimba modul în care percepem arta în viața noastră de zi cu zi.

BAE a avut parte activă în procesul de digitizare și calibrare a lucrărilor sale, care au permis să ofere cea mai bună calitate posibilă a fotografiilor prezentate.

Cred că cadrul îmi face munca mai colorată - Bae a explicat. De exemplu, să luăm Jongmyo, una dintre fotografiile din sanctuarul dinastiei regale din Coreea de Sud. Trebuie să arătăm extrem de aproape de a vedea că fotografia a fost luată în timpul ploii. Cu toate acestea, atunci când vedem această imagine pe televizor, ploaia este mai vizibilă și celălalt plan arată numai.

Jongmyo, Foto. Bae

Fotografie analogică într-o lumină nouă

Bae creează imagini folosind camerele și lumina este elementul lor esențial. Se spune că "vopsele " prin fotografiile tale.

Ambele fotografii și pictura sunt aceste tipuri de artă care focalizează imaginile utilizând lumină la limite specificate. Clasificarea acestor forme de artă nu poate fi mai importantă, deoarece ambele focus pe lumină - a spus autorul.

Cadrul ofera un nou mod de communing cu diferite tipuri de artă, inclusiv fotografii inspirationale BAE, pentru că revoluția digitală schimbă modul în care primim lumea din jurul nostru.Bien-u-bae

Bae utilizează în continuare camerele analogice afișate în imaginea de mai sus. Ei au devenit vechi cu el în timpul unui drum lung, care a fost ținut ca fotograf.

Rama

Cadrul este un televizor neobișnuit, care nu numai că oferă o experiență excelentă în primirea conținutului de divertisment, dar, de asemenea, poate deveni un element frumos al designului interior. Acesta este primul dispozitiv care combină tehnologia și arta într-un mod atât de unic.

Modul Art În acest mod, telespectatorii au acces la gratuit de colectare de colectare sau Samsung pot utiliza oferta de Art Store, în cazul în care abonamentul lunar sunt disponibile în mod constant galerii reaprovizionate.

În prezent, fanii magazinului de artă au acces la peste 100 de lucrări achiziționate de la cele mai bune galerii și parteneri globali. În colecția veți găsi m.în. Maeștri de pictură, cum ar fi da Vinci, Friedrich, monede sau Klimt. În ecranul de cadru puteți afișa și NP. Imaginile noastre sunt lucrări grafice digitalizate. Datorită acestui fapt, cel mai mare ecran acasă va deveni o cronică extraordinară de emoții și amintiri.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Materiale de presare

Recomandat
Lasă Un Comentariu