Principal » Internet » Samsung se încheie cu Knox, securitatea va oferi folder securizat

Samsung se încheie cu Knox, securitatea va oferi folder securizat

Internet : Samsung se încheie cu Knox, securitatea va oferi folder securizat

Potrivit lui Sam Samsung, protecția mea garantează Knox, oferă confidențialitate și ridică productivitatea afacerii dvs. în afaceri. Cu toate acestea, în curând acest lucru se va încheia. În Mailerele trimise utilizatorilor, compania sud-coreeană vă informează pentru a completa disponibilitatea Knox-ului meu și încurajează accesul la un director securizat (folder securizat). Fără îngrijorare, întregul proces nu ar trebui să provoace probleme.

Samsung Knox a debutat ca actualizarea software-ului Galaxy S4, câștigând recunoașterea și popularitatea în rândul afacerii Samsung de afaceri - după un an, utilizatorii Knox au fost de 1,8 milioane de persoane. Soluția Samsung vă permite să vă separați datele private pe un singur dispozitiv, creând un spațiu separat.

Utilizatorii My Knox indică faptul că au primit mesaje conform căruia serviciul nu va fi disponibil în noile dispozitive, acest lucru se aplică echipamentului care va fi lansat în acest an, probabil Samsung Galaxy Nota 8. Persoanele care caută un loc sigur pe telefonul smartphone pentru stocarea datelor confidențiale ar trebui să se schimbe în folderul securizat, care este disponibil în magazinul Galaxy Apps.

Rețineți că director securizat (folder securizat) este disponibil pe Android Nougat sau mai nou. Acesta oferă un spațiu criptat pentru stocarea aplicațiilor și a datelor importante. Schimbarea la o soluție nouă nu ar trebui să fie dureroasă, este posibilă transferarea datelor din dosarul meu Knox pentru a Secure. Faceți doar o copie de rezervă din setările My Knox și în setările de folder securizat, restaurați datele selectând backupul creat anterior.

Knox-ul meu va putea să utilizeze până la sfârșitul suportului - data de încheiere va fi anunțată în curând. Cu toate acestea, sprijinul pe care Samsung nu va fi asociat cu introducerea de noi funcții, și menținându-mi doar Knox-ul viu.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu