Principal » Internet » Samsung: Sportul de unelte și FIT2 pro și uneltele de angrenaj auto-cu capul iconx

Samsung: Sportul de unelte și FIT2 pro și uneltele de angrenaj auto-cu capul iconx

Internet : Samsung: Sportul de unelte și FIT2 pro și uneltele de angrenaj auto-cu capul iconx

Dispozitivele noi de măsuri au fost prezentate la târgul de comerț IFA, care se va alătura ofertei Samsunga. Cutie de viteze Sport - elegant, universal și rezistent la apa SmartWatch, Gear FIT2 Pro - banda de sport îmbunătățită cu GPS și funcții inteligente, precum și Gear IconX - căști fără fir de generația a doua descoperire.

SmartWatch Gear Sport și Gear Fit2 Pro sunt direcționate pentru persoane fizice active, inclusiv cei care plutesc. Deoarece oferă posibilitatea de a determina performanțe și impermeabile la piscină. Aici Samsung se mândrește cu rezistența la apă la 5 atm, confirmată de certificat. Acest lucru oferă posibilitatea de scufundare la 50 de metri, în anumite condiții.

O altă conjuncție către oamenii plutitoare este Speedo pe, sau o aplicație de formare de înot. Este disponibil pe ambele dispozitive și vă permite să colectați date despre cei mai importanți parametri de înot, inclusiv numărul de lungime Przepłynięthch a bazinului, timpul de trecere a unei lungimi sau înotul stilului.

Desigur, noile dispozitive sunt, de asemenea, îmbunătățirile pe care oamenii vor aprecia de funcționare, cu bicicleta sau practicarea altor sporturi. Sportul și uneltele de viteză FIT2 au primit o funcție îmbunătățită a ratei cardiace în timp real, care urmează să fie caracterizată printr-o mai mare precizie. O altă opțiune este detectarea automată a activității fizice - mersul pe jos, rularea, ciclismul, dansul și baschet.

Sportul de viteză arată elegant și a verificat foarte bine în timpul activității fizice. Are un scut rotund și un super 1,2 inch ecran AMOLED, protejat de sticlă Gorilla Glass 3. Samsung menționează că ceasul a fost proiectat în conformitate cu standardele de rezistență militară și poate lucra în condiții dificile - la fel ca banda de viteză Fit2 Pro, are certificat MIL-STD-810G. Benzi de lățime de 20 mm sunt, desigur, interschimbabile.

În interior, un procesor dual-core cu 1,0 GHz lucrări. De asemenea, oferă 768 MB de memorie RAM și 4 GB de memorie pentru date. Ceasul are o baterie 300 mAh, Bluetooth 4.2, modulul Wi-Fi B / G / N, NFC și GPS. Cu toate elementele aflate sub controlul Tizena și este compatibil cu smartphone-uri Android 4.4 sau mai noi (smartphone-uri Samsung din Android 4.3) și IOS Versiunea 9.0 sau mai mare.

Unelte Fit 2 Pro sau o bandă avansată pentru activități de monitorizare cu GPS. Acesta a fost echipat cu un modul GPS care vă va permite să urmăriți cu exactitate calea de funcționare sau ciclism. Curbat, ecran color are 1.5 inch și este realizat în tehnologie Super AMOLED, anunțând o mare vizibilitate în soare. Ecranul este protejat de sticla Gorilla 3.

Inima este un sistem dual-core 1.0 GHz, 512 MB RAM și 4 GB pentru date. Comunicarea cu lumea și alte dispozitive oferă Bluetooth 4.2, Wi-Fi B / G / N și GPS. Bateria are o capacitate de 200 mAh. Sistemul de operare al autorului Tizen a fost instalat pe bandă. În ceea ce privește cooperarea cu smartphone-urile, lista dispozitivelor acceptate arată identic cu sportul de viteze SmartWatch.

Căștile wireless Iconx vă permit să ascultați muzica preferată în timp ce lucrați, antrenament sau plimbare. Puteți asculta muzica offline și puteți muta melodii de la smartphone-ul Samsung sau computerul PC sau accesați melodiile preferate datorită conectivității Bluetooth.

Căștile sunt oferite în negru, gri și roz. Gear IconX urmări în mod automat cursul de funcționare de formare, precum și, de asemenea, să sprijine funcția Antrenor de alergare, care poate fi pornit prin atingerea receptorului. Oferă informații vocale actualizate despre starea exercițiilor - în timp real și, de asemenea,, fără un smartphone și, din păcate, fără poloneză. Bateria este de a rezista până la 5 ore de ascultare a muzicii prin Bluetooth sau până la 7 ore în timpul redării din memoria căștilor.

Căștile înșiși au 82 de mah, iar cazul încărcătorului are o baterie de 340 mAh. Ele sunt, de asemenea, echipate cu modul Bluetooth 4.2 și să coopereze cu smartphone-urile Android 4.4 sau mai noi dacă acest smartphone este echipat cu un minim de 1,5 GB RAM.

Prețurile oficiale nu au fost date, dar rețeaua este deja un preț aproximativ. Nu este ieftin, pentru că pentru SmartWatch Gear Sport vom plăti PLN 1499, pentru banda de antrenament Fit2 Pro PLN 949, și pentru căști Iconx 799 PLN. Prețurile pot fi modificate.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu