Principal » Internet » Samsung Gear S3 - Ia din nou un inel care dă putere # IFA2016

Samsung Gear S3 - Ia din nou un inel care dă putere # IFA2016

Internet : Samsung Gear S3 - Ia din nou un inel care dă putere # IFA2016

La târgul în curs de desfășurare IFA 2016, compania sud-coreeană a prezentat un nou model al Smartwatch. Samsung Gear S3 va fi disponibil în două variante - frontieră și clasică. Vom primi un dispozitiv inspirat de ceasuri clasice, dar oferind mult mai mult. Ei bine, poate dincolo de timpul de lucru pe o singură încărcare.

Primul echipament Samsung Samsung nu este entuziasmat - arata ca un smartphone scalat curea fixată. Succesorul său era deja o structură schimbat în mod semnificativ. Modând pe ceasurile tradiționale, coreenii au pus pe un plic rotund, care a făcut unelte S2 cu adevărat atractiv Smartwatch.

În timpul IFA 2016, am întâlnit uneltele S3, care, la fel ca predecesorul său, este modelat pe ceasuri tradiționale. Din nou, avem un plic rotund și accentul pus pe aspectul atractiv. După cum am menționat la început, noul produs va fi disponibil în două versiuni. Primul este Frontier și este îndreptat spre oameni activi, în timp ce ediția clasică este echipamentul care combină minimalismul și eleganța.

Modelul de frontieră a fost proiectat pentru utilizare în câmp. Pentru a verifica toate condițiile și în orice mediu, adică Samsung revendicări - atât în ​​timpul muncii, cât și în timpul liber. Cu toate acestea, ne îndoim că prin muncă sau timp liber, producătorul a avut în minte să urce, canoe sau poate câștiga unul dintre poli.

Când este vorba de versiunea clasică, aceasta trebuie să fie așa cum sa menționat, o combinație de minimalism și eleganță. Samsung se mândrește cu faptul că SmartWatch a fost dezvoltat cu o atenție extraordinară la detalii - dimensiunea și forma au fost alese în așa fel încât să reflecte aceeași consistență și echilibru reprezintă ceasuri din segmentul Premium.

Gear S3 are un afișaj realizat în tehnologia Super Amoled, cunoscută din Galaxy S7 întotdeauna pe afișaj. Ecranul este protejat de noua gorilă de corning SR + sticlă, care a fost proiectată pentru dressing dispozitive. A fost un inel rotativ în jurul afișajului. Cu această soluție, ne-am întâlnit în predecesorul și a fost una dintre cele mai convenabile metode de controlare Smartwatch.

ceasuri noi inteligente Samsung au un certificat IP68, Bluetooth, modul Wi-Fi, NFC, GPS, și, de asemenea, Frontier LTE. Întreaga lucrare sub controlul versiunii TIZEN 2.3.2. Gear S2 În revizuirea noastră, el a câștigat aproape gradul maxim. Sperăm că uneltele S3 cade, de asemenea, foarte bine. Din păcate, nu se așteaptă ca SmartWach Samsung să fie ieftin.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu