Principal » Internet » Samsung Galaxy Tab S3 - Specificații excelente, dar ...

Samsung Galaxy Tab S3 - Specificații excelente, dar ...

Internet : Samsung Galaxy Tab S3 - Specificații excelente, dar ...

Dar ce? Nu știi ce se întâmplă? Așa cum nu știți ce se întâmplă, este bani. În prezent, popularitatea tabletelor a scăzut semnificativ. Există mici ultrabook-uri care oferă mult mai multă funcționalitate în dimensiuni similare. Care este simțul producerii unui comprimat de top la un preț foarte ridicat?

În timp ce smartphone-urile de top din prețul de până la 3000 PLN sunt minunate și sunt lăudate atât de utilizatori, cât și de recenzori, astfel încât comprimatele cu aceiași parametri, funcționalitate similară, dar mobilitatea redusă, nu au nici o șansă. Singurul avantaj al tabletelor este un ecran mai mare, dar dacă este să fie un dispozitiv mobil, se știe că ajungem la un smartphone. Telefoanele actuale sunt chiar și pentru muncă și, prin modul în care le puteți ascunde în buzunar și, cel mai important, putem să le numim. Tabletele au funcții foarte limitate în acest domeniu.

Deci, dacă cineva a avut un smartphone grozav și 3000 de zloți pentru a da un dispozitiv mai mare de lucru, el va alege o tabletă sau poate Ultrabook cu un ecran, de exemplu,. 12,5 inci? Din păcate, Samsung încă crede că va găsi un cumpărător pe un comprimat de top la un preț similar.

Noul comprimat din partea superioară Samsung este Galaxy Tab S3. Specificația dispozitivului este cu adevărat impresionantă, deoarece include, printre altele, un afișaj de 9,6 inch de rezoluție de 2048 × 1536, inima este de a fi un procesor Snapdragon 820 cu suport de 4 GB pentru RAM. Nimic de vizionat cel mai recent Android 7.0 Nougat. Doar

..

pentru ce?

La acest preț, putem avea fie un smartphone fantastic pe care îl vom lua cu dvs. literal peste tot sau un laptop menționat într-o carcasă ușor mai mare, dar cu o funcționalitate mult mai mare. Dacă prețul ar fi ușor mai mic, Samsung Galaxy Tab S3 ar găsi mai mulți susținători, dar la suma care depășește 3000 de zloți, poate exista o problemă cu aceasta. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu