Principal » Internet » Samsung Galaxy S9 va merge la toată lumea datorită realității extinse

Samsung Galaxy S9 va merge la toată lumea datorită realității extinse

Internet : Samsung Galaxy S9 va merge la toată lumea datorită realității extinse

Ne apropiem de premiera de duminică a Samsung Galaxy S9 și S9 Plus. Ca urmare a specificațiilor de scurgere și a imaginilor de presare pentru smartphone-uri știu deja, totul, dar totuși Samsung poate avea ceva de surprins. O nouă informație a apărut în rețea care indică faptul că în timpul premierii noilor smartphone-uri duminică, utilizarea va fi realitate extinsă.

Se știe despre acest lucru din cauza aplicației mobile neapacked 2018 create pentru urmărirea Premiere S9 a reușit să extragă modele 3D de cele mai recente smartphone-uri Samsung. Producătorul nu ascunde faptul, de altfel, că programul va vedea un nou smartphone folosind realitate augmentată - găsi o aplicație în AR butonul de comutare modul (Augmented Reality), iar în timpul renovării va veni peste mesajul cu privire la descărcarea de conținut nou asociat Cu acesta.

[1/2 Modelul 3D Samsung S9, sursa: dezvoltatorii XDA

După cum puteți vedea, toată lumea va putea să ia un nou smartphone în orice culoare și să verifice modul în care prezintă. Datorită implicării site-ului XDA Developers, modele pot fi văzute acum, deși doar pe imagini, pentru că nu le vom începe în aplicare stand-alone.

În aplicația acum puteți întâlni un mesaj care să informeze despre descărcarea noului conținut al AR

Pe de altă parte, puteți viziona alte, publicitate grafică le. Doar rulați modul AR în aplicație și apoi trimiteți camera la sigla Samsung pe orice alt dispozitiv sau ambalaj. Cererea le recunoaște și „se va construi “ pe dispozitiv, de exemplu, un oraș mockup care amintește de eliberarea de noul pilot.

Si acum...

În cele din urmă, va reamintim ca prim-ministru S9 și S9 Plus este programată pentru duminică, douăzeci și cinci februarie. Noul steaguri Samsung nu anunță Marea Revoluție în legătură cu predecesorii. Producătorul vrea să pună în principal pe aparatul de fotografiat pentru a oferi o valoare de deschidere variabilă pentru prima dată. Există multe indicii că în afară de această funcție, aparatul foto va avea o mulțime de relație cu un model de montat in Samsung Nota 8.

Programe

Actualizări actualizează lucrurile noi. Vezi mai multe> Hardware

Recomandat
Lasă Un Comentariu