Principal » Internet » Samsung Galaxy S8 Ediția Microsoft de la Blotatware la cerere

Samsung Galaxy S8 Ediția Microsoft de la Blotatware la cerere

Internet : Samsung Galaxy S8 Ediția Microsoft de la Blotatware la cerere

Premiera de ieri Samsung Galaxy S8 cel puțin într-un aspect a fost referită la realizările Microsoft. Este evident despre posibilitatea dispozitivului după conectarea la stația de andocare Samsung Dex. În plus, Microsoft a fost, de asemenea, un partener Samsung în pregătirea unor versiuni speciale de birou.

Cu toate acestea, acesta nu este singurul parteneriat cu Microsoft în lucrarea de la Galaxy S8. Producătorul Windows va vinde versiunea originală a celui mai recent pavilion coreean în magazinele proprii, ceea ce va purta pur și simplu numele Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition.

Ediția lui Galaxy S8 pregătită de Microsoft, cu toate acestea, a adus în primul rând faptul că aplicațiile corporative mobile vor fi tipărite pe dispozitiv: Office, Onedrive sau Skype. Interesant, Cortana este, de asemenea, pe listă, ceea ce având în vedere disponibilitatea asistentului Bixby al autorului, poate fi o surpriză.

Paradoxal, decizia de a vinde variația proprietară poate avea rezultate pozitive. Corporația a fost deja de acord cu Samsung ceva timp că va furniza aplicații preinstalate. Astăzi știm, totuși, că nu toate dispozitivele produse, și numai pe una dintre edițiile sale. Întreaga selecție în mâinile oamenilor.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu