Principal » Internet » Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8 + - eficient, dar scump

Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8 + - eficient, dar scump

Internet : Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8 + - eficient, dar scump

La premiera noii "Galaxy", a rămas doar câteva zile și vom scrie cu siguranță despre noutățile lui Samsung încă, dar astăzi cunoaștem detaliile despre acest model împreună cu prețurile așteptate. Dispozitivul arată minunat, are componente eficiente și soluții inovatoare, dar prețul din păcate nu încurajează

..

Să ne cunoaștem mai aproape de Samsung Galaxy S8 și S8+.

Vom aștepta miercuri pe 29 martie, dar astăzi cunoaștem practic tot ce ne putem aștepta. Știm, de asemenea, prețul și cel pe care îl putem aștepta, scăzut nu va fi. Dar despre el la sfârșit.

Să începem cu modelul Samsung Galaxy S8, care va fi echipat cu un ecran diagonal de 8,8 inch și o rezoluție de 2960 x 1440 pixeli. Ecranul va acoperi, de asemenea, gorila de protecție 5 sticlă. Inima dispozitivului va fi So Soc Exynos 8895 sau Snapdragon 835 - în funcție de versiunea selectată. În plus, vor exista 4 GB de cadru LPDDR4 pentru lichiditatea operațiunii, iar datele de utilizator produse cu 64 GB de UFS 2.0.

Unii susțin că 4 GB pentru standardele de astăzi nu sunt nimic extraordinar, dar numărul nu este important, ci calitatea memoriei, și aceasta va fi cu siguranță cele mai înalte zboruri. 64 GB nu este prea mult, dar un cititor de carduri microSD cu o capacitate de până la 256 GB este alocat unei memorii mai mari. Există, de asemenea, o cameră de 12 megapixeli (F / 1.7). Smartphone va primi, de asemenea, o cameră de 8 megapixeli Selfie cu autofocus (de asemenea, F / 1.7) și 3000 mAh baterie cu încărcare rapidă 4 tehnologie.0. De asemenea, va fi Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.2, Modulul GPS, NFC, LTE și USB tip C.

În plus, vom primi un cititor de amprente digitale, scanerul de ochi și carcasa compatibilă cu standardul IP68 cu dimensiuni 148,9 x 68,1 x 8,0 mm. Se spune că dispozitivul va fi, de asemenea, disponibil în versiunea Dualsim. Și cum rămâne cu varietatea Galaxy S8+

Unii susțin că Samsung ar trebui să creeze o versiune descendentă, cu un ecran diagonal de aproximativ 5 inci, deoarece urmărirea dimensiunii este deja absurdă. Oricum, modelul S8 + va primi un afișaj diagonal de 6,2 inch și o baterie 3500 mAh, dar partea rămasă a specificației sale tehnice este să fie în concordanță cu ceea ce va oferi varianta de bază Galaxy S8. Desigur, ambele modele vor primi Google Android 7.0 Nougat.

Prețurile? Versiunea mai mică este să costă în ziua premierii de 799 de euro, în timp ce fratele mai mare trebuie să fie mai scump de 100 de euro. Poate că în set vom găsi aditivi interesanți cu ochelari de protecție VR, dar aproape 4000 PLN pentru un nou smartphone pare a fi o sumă foarte mare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu