Principal » Internet » Samsung Galaxy S8 Activ: Armarea Galaxiei S în acest an este o provocare

Samsung Galaxy S8 Activ: Armarea Galaxiei S în acest an este o provocare

Internet : Samsung Galaxy S8 Activ: Armarea Galaxiei S în acest an este o provocare

În plus față de modelele principale de la linia Galaxy S, Samsung eliberează, de asemenea, edițiile lor armate etichetate cu o notă activă. Acesta a fost cazul Galaxy S7, care a apărut, de asemenea, într-o versiune semnificativ mai rezistentă a condițiilor dificile. Acesta va fi diferit de la Galaxy S8, cu toate că Samsung aici pot aștepta mai mult de lucru atunci când se creează o ediție mai rezistentă.

Modelele active Galaxy S au fost create pe baza versiunii de bază a smartphone-ului Samsung. Acestea au fost încorporate cu materiale de omologare durabile. Cu toate acestea, în cazul Galaxiei S8, această procedură nu funcționează mai degrabă. Există o ediție complet plat, obținem un model care are laturi curbe și este aproape lipsit de cadre. De asemenea, trebuie remarcat faptul că, deși Galaxy S8 arată fenomenal, soluțiile de construcție fac caderea chiar de la o înălțime mică, se poate termina tragical.

Galaxy S8 activ poate fi o versiune cu adevărat interesantă. Samsung, care dorește să ofere durabilitate ridicată, poate ajunge la o structură mai tradițională. Prin urmare, ediția activă poate chiar să difere de la telefonul smartphone de bază. Nu putem obține un ecran pe laturi, iar cadrele nu vor fi mai puternice.

Galaxy S7 activ.

O altă problemă cu care oamenii de la Samsung trebuie să se confrunte, există un nou buton. În Galaxy S8 a fost integrat cu afișajul, care transportă multe avantaje. Cu toate acestea, un astfel de buton în condiții dificile este deja mult mai puțin confortabil decât butoanele fizice clasice. Atât de ușor să apăsați chiar și în mănuși sau cu mâinile murdare. Există chiar voci care vin în butonul fizic tradițional activ S8 pentru a reveni.

Sticla care a fost găsită până la Galaxy S8 va fi probabil înlocuită. Este posibil ca spatele să fie acoperit cu plastic durabil. La rândul său, una dintre sarcinile părți consolidate vor asigura mult mai bună amortizare în timpul căderilor.

Când vine vorba de caietul de sarcini, ar trebui să ne așteptăm la o foarte similară cu cea cunoscută din bază Galaxy S8. Scurgerile curente indică faptul că smartphone-ul va fi marcat cu un șir de caractere SM-G892A. Trebuie să acționeze sub inspecția Android 7.0 și premierul poate avea loc în curând. Din păcate, pentru potențialii clienți polonezi, vânzările ar trebui să fie limitate numai la piața americană.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu