Principal » Internet » Samsung Galaxy S10 + și Galaxy Buds: a scurs publicitatea oficială de televiziune

Samsung Galaxy S10 + și Galaxy Buds: a scurs publicitatea oficială de televiziune

Internet : Samsung Galaxy S10 + și Galaxy Buds: a scurs publicitatea oficială de televiziune

Mâine va fi prezentat oficial un nou reprezentant al liniei Samsung Smartphone - Model Galaxy S10. Producătorul sud-coreean va trebui să încerce cu adevărat să surprindă fanii, pentru că probabil am întâlnit toate cele mai importante informații. Mai mult, cu o zi înainte de premieră, anunțul oficial TV a apărut pe Internet.

Samsung Galaxy S10, precum și versiunea mai mare a S10 +, am putea să ne uităm deja la Renders, Fotografii și, de asemenea, să-și îndeplinească specificațiile. Ca și cum acest lucru nu a fost suficient, un film din spectacolul pre-premiere a fost pus la dispoziție pe Internet. Puteți spune deja că știm apariția unui nou smartphone de top coreeni.

Samsung Galaxy S10 + - Prima publicitate

Publicitatea în care eroul principal este Samsung Galaxy S10 +, a fost difuzat la televizor. Da, nu vine dintr-un spectacol închis pentru presă și nu a fost câștigat de cineva specializat în furnizarea de informații despre smartphone-uri înainte de premiera lor. Mai mult, video de 30 de secunde a apărut într-unul din cel mai mare televizor norvegian, așa că ar fi putut fi un grup cu adevărat mare de oameni.

Publicitatea a fost demonstrată de greșeală și probabil a fost doar un singur incident. În ciuda acestui fapt, cel puțin o persoană a reușit să înregistreze aproape toate materialele. Publicitatea prezintă cele mai importante funcții ale Galaxy S10 +, confirmând informațiile anterioare.

În publicitatea în mod clar, puteți vedea că smartphone-ul a fost echipat cu un ecran Infinity-O cu o gaura de pe camera web frontală. Pe partea de jos are un conector de tip C C, o mască de difuzor, precum și un conector minijack. Printre securitatea biometrică a fost cititorul de amprentă cu ultrasunete. Partea din spate a carcasei aparține camerei principale constând din trei lentile. Galaxy S10 oferă, de asemenea, funcția de încărcare a altor dispozitive, inclusiv a căștilor viitoare galaxie galaxie.

Galaxy S10, S10 + și S10E - Premiere este mâine

Dacă confirmați informații neoficiale, Samsung vă va extinde portofoliul smartphone-ului cu cel puțin trei modele noi. Pentru utilizatorii mai puțin solicitante, Galaxy S10E va fi direcționat (cunoscut anterior ca S10 Lite) cu un display de 5,8 inch. El primește caracteristici și design similar cu galaxia mai scumpă S10.

Galaxy S10 pentru a primi un afișaj de 6,1-inch. Pe de altă parte, cel mai mare S10 + este de a avea 6,4 inci cu un ecran diagonal. Un element caracteristic, care se regăsește în toate cele trei modele vor fi o gaură în afișaj. Este posibil ca producătorul să aleagă, de asemenea, să afișeze smartphone-ul de pliere așteptat.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu