Principal » Internet » Samsung Galaxy S10 va fi un încărcător pentru alte smartphone-uri și suport Wi-Fi 6

Samsung Galaxy S10 va fi un încărcător pentru alte smartphone-uri și suport Wi-Fi 6

Internet : Samsung Galaxy S10 va fi un încărcător pentru alte smartphone-uri și suport Wi-Fi 6

Ne apropiem în mod constant premiera noilor smartphone-uri Samsung din seria Galaxy S10, care este programată pentru 20 februarie. Până atunci, noi informații vor apărea în continuare în rețea, care urmează să fie publicate succesiv de către producător însuși. Înainte de o altă doză de sfaturi oficiale cu privire la produsul final, este în valoare de atenție la materialele disponibile de certificare FCC, care, în acest caz, dezvăluie punerea în aplicare planificată a funcțiilor interesante.

Ca note, serviciul dezvoltatorilor XDA, rapoartele din testele testate indică faptul că smartphone-urile noi pot gestiona rețelele Wi-Fi 6 sau 802.11ax. Acesta trebuie să furnizeze o conexiune rapidă și de economisire a energiei, cu toate că un router compatibil va fi necesară pentru o acțiune.

Un fragment al raportului cu rezultate de testare Wi-Fi. În tabelul pe care îl puteți vedea.în. Rezultatele testelor pentru modul 802.11AX (Wi-Fi 6).

A doua observație va apela la oameni apreciați confortul de încărcare fără fir. Cum să acordați atenție dezvoltatorilor XDA, noile smartphone-uri vor dura o funcție care vă permite să le transformați într-un încărcător fără fir. În cazul Samsung, funcția este de a purta numele PowerShare și totul indică faptul că va funcționa analog la o opțiune similară în Huawei Mate 20 Pro: Un smartphone inversat poate fi un încărcător pentru un alt dispozitiv care acceptă încărcarea inductivă.

Samsung Galaxy S10 va fi creat în mai multe versiuni

Oamenii gândesc deja posibila achiziționarea unui smartphone din seria Galaxy S10 ar trebui să fie fericit să vadă că pe piață pentru prima dată de la Galaxy S7 va exista o versiune cu ecran fără margini îndoite. Modelul Galaxy S10E (care a fost, de asemenea, numit Lite), dacă rapoartele se dovedesc a fi corecte, vor primi un afișaj diagonal clasic de 5,8 inch, cu o gaură pentru obiectivul camerei pentru autoportrete.

O soluție similară va apărea, de asemenea, în alte modele din serie. Când primul Render de S10 + versiune a mers la rețea, mulți oameni apariția dispozitivului nu-i plăcea să gust. În ecran, a existat un loc pentru o gaură de dispută pentru cameră. Galaxy S10 + este de a avea un modul pe față cu două lentile, astfel încât gaura este dispute și pentru mulți oameni mai puțin atractivi chiar din neinfuzabilă, tipic în alte smartphone-uri de liniuță.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu