Principal » Internet » Samsung Galaxy Note8 - O altă frontieră depășită

Samsung Galaxy Note8 - O altă frontieră depășită

Internet : Samsung Galaxy Note8 - O altă frontieră depășită

Flagwith o au unul altora că trebuie să fie impresionant. În toate privințele. De asemenea, trebuie să șocuri ușor și să trezească interesul în soluții neobișnuite și inovatoare. În plus, ele trebuie să fie scumpe, dar

..

unde se află granița? Pentru majoritatea oamenilor, o ediție smartphone peste 1000 zloți este o fanberry mare. Pentru aproximativ 2.000 de zloți avem un televizor de bună calitate. În cazul lui Samsung Galaxy Note8, am putea cumpăra

..

Decente automate utilizate.

Da, Samsung Galaxy Note8 este foarte scump. În prezent, PLN 4299 în avans. Probabil generațiile ulterioare vor fi mai scumpe. De ce? Pentru că oamenii o cumpără, iar cererea este mai mare de fiecare dată. De ce ar trebui ca producătorul să reducă prețul atunci când vinde?

Și ceea ce vom obține pentru PLN 4299? Smartphone ideal? Care ar trebui să fie, deși acest lucru va afișa viitoare teste. Cu această idealitate este diferită, deoarece pe Galaxy S8, care nu aparține și cele ieftine, a avut multe probleme și greșeli. Pe hârtie în cazul notei8, totul pare impresionant. Ecranul super-amolat mare și curbat, cu o diagonală de 6,3 inci legituts cu o rezoluție de 2960 x 1440 pixeli.

Sub masca veți găsi un procesor de Octopus Exynos 8895 (patru nuclee de 2,35 GHz și patru 1,7 GHz) care au cooperat cu cipul MALI-G71 MP20 și 6 GB de memorie de operare RAM. 64 GB de memorie flash pentru datele de utilizator. Interesant, versiunile de la 128 și 256 GB de memorie vor fi, de asemenea, disponibile pe alte piețe.

Pe galaxia panoului din spate Note8 veți găsi o cameră dublă, cu senzori după 12 mpx. Smartphone-ul are un modul Cat LTE la bord.16, furnizează, de asemenea, conectivitate Wi-Fi 802.11AC, este, de asemenea, echipat cu cel mai recent modul Bluetooth 5.0, NFC și MST pentru plățile proximității. A fost un cititor de amprentă, scanerul IRIS și sistemul de recunoaștere a feței pentru autentificarea utilizatorului.

Totul arată foarte modern și impresionant. Dar este în valoare de 4299 zloți? Evaluați-vă. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu