Principal » Internet » Samsung Galaxy Note 9 pentru PLN 2999 - Varșovia Komputronik anunță o promoție

Samsung Galaxy Note 9 pentru PLN 2999 - Varșovia Komputronik anunță o promoție

Internet : Samsung Galaxy Note 9 pentru PLN 2999 - Varșovia Komputronik anunță o promoție

O altă veste bună pentru oamenii care se află pe cumpărăturile de Crăciun la centrul comercial Arkadia. Oferta pregătită de Komputronik ar trebui să se bucure de mare interes. Cumpărătorii așteaptă o reducere mare la smartphone-ul Samsung Galaxy Note 9, care poate fi cumpărat de 1300 zloți mai ieftin spre un preț obișnuit în Komputronik, adică pentru PLN 2999.

La momentul scrierii acestei publicații, aceasta este, fără îndoială, cea mai bună ofertă de pe piață pentru acest model. În același timp, alături de ofertele pregătite de Huawei la deschiderea primului salon din Polonia, de asemenea, este un alt argument care poate încuraja Arkadia - ambele saloane cu promoții sunt în același centru comercial, iar durata ofertelor este acoperită. Samsung la un preț redus este disponibil 14., 15. 16. din decembrie.

Promovarea pentru Samsung Galaxy Nota 9 în centrul comercial Varșovia Arkadia, Sursa: Mailing Komputronik.

Nota de cumpărare 'A 9 poate fi interesată de persoanele cu cerințe specifice. Merită atenția asupra faptului că Galaxy Nota 9 pe de o parte este un dispozitiv de top cu eficiență primară, dar pe de altă parte - câteva dintre caracteristicile sale pot fi respingătoare, și este demn de remarcat în primul rând o dimensiune mare, care va nu face apel la toată lumea. Problemele cu serviciul gratuit nu vor fi doar persoane cu degete lungi și mâini mari.

În afară de problema Gabaritelor, Samsung Nota 9 este un dispozitiv echipat cu componente excelente. Ecranul de tip Super Amoled are o diagonală de 6,4 inci și o rezoluție de 2960 × 1440 pixeli. Procesorul Exynos 9810 și (în cazul unui model într-o promovare a calculatorului) 6 GB de memorie de operare și 128 GB pentru date. Dispozitivul suportă de încărcare fără fir, are un built-in cititor de carduri de memorie și este rezistent la apa. Nu poți sări peste cea mai importantă caracteristică, adică un stylus S-PEN, care se extinde funcționalitatea smartphone. Puteți afla mai multe din testul nostru.

Ca o curiozitate, merită remarcat faptul că Samsung Galaxy Note 9 poate fi ultimul smartphone Samsung cu un stilou, care este încă echipat cu un conector clasic de minijack pentru căști. Potrivit unor rapoarte, producătorul intenționează să înceteze implementarea acestui conector cu premiera de galaxie Note 10. Interesant, nu există nici o certitudine în acest moment, dacă succesorul Notă „și 9 va fi numit asa - alte rapoarte sugerează că planurile de Samsung pentru a fuziona în cele din urmă două steaguri de smartphone-uri lor și să le ofere sub numele comun.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu