Principal » Internet » Samsung Frame TV: TV care a venit de la altar pentru a deveni o operă de artă

Samsung Frame TV: TV care a venit de la altar pentru a deveni o operă de artă

Internet : Samsung Frame TV: TV care a venit de la altar pentru a deveni o operă de artă

Televizoarele au fost pe gospodării de mai multe decenii.Chiar înainte de începerea celui de-al doilea război mondial, cea mai bogată Germania ar putea fi plasată de Volksfernsen E1 (televizorul Popular E1). Rolul Tamtychczasów al televizorului la domiciliu nu sa schimbat în mod specific -zajmuje un loc privilegiat în camera de zi, este un obiect wokółktórego oamenii se aduna. Aceasta este povestea, dar dacă un astfel de viitor musibyć? Samsung Lansarea unui nou cadru TV ZSERII arată că timpul de eliminare a televizorului de la altar.

În producțiile sci-fi Partea populară Wystrojuwnętrz sunt afișaje discontinue. Pur și simplu într-un anumit mod, o anumită suprafață începe să afișeze ceva când arată, din nou devine doar o parte neutră a acestui decor.Astăzi, cu toate acestea, nu numai fantastic. Coreenii au arătat că din nou pe plictiseală a pieței televizoarelor încă anulată.

Dacă este vorba despre matrice, ceea ce urma a fost afișat a fost arătat. 4K rezoluție, puncte cuantice, Oleds, adâncime de 10 biți, reîmprospătare super-rapid, și wszystkow prețuri bune și dimensiuni aruncând provocare naszymniewielkim mieszkaniom. La fel ca este vorba de aceste nenorociții „ inteligente“, se poate spune că cele mai noi televizoare sunt mai inteligent decât oricine este pentru fericire necesară.

Inovația a venit, prin urmare, sub forma unui dispozitiv însuși. Nowagegeneracja cadru TV dezvoltă ipotezele care au încântat o dată pe an în urmă. În schimb, televizorul de pe altar doar imaginea Wramie pe perete, un pic ca o fereastră într-o altă lume. Prominy cu cadre, pentru a alege de la alb, bej sau piuliță.

Samsung Frame TV (Samsung)

Suspendate pe perete printr-un sistem de fixare proprietate în interiorul sursei de alimentare, cu un semnal video livrat o conexiune invizibilă a cablului optic transparent - iluzie excelentă. Cu cât este mai perfect atunci când cineva Znajdowałsię într-o cameră cu un televizor și nu a funcționat ecranul Jakotelewizor (și, desigur, 4k 10 biți) a servit colecția Wyświetlaniuobrazów de magazin de artă Samsung. În colecția au descoperit maeștri recunoscuți și noi artiști, obținuți de la Galerisktuki din întreaga lume. Toate acestea pentru 5 dolari pe lună, plus, desigur, prețul televizorului - model de 55 inch Kosztował2 mii. Dolari și 65 de dolari 2800 de dolari.

Frame TV Designer, designer elvețian Yves Bewn, a vorbit despre ei după cum urmează: Împreună cu Samsung, am făcut fiecare element al acestui televizor de la zero de la zero de la Fundația pentru platforma artistică. Interfața utilizatorului are un spațiu digital pentru artă, așa că a fost folosit ca o galerie minimalistă și simplă, în care funcționează lucrările familiare.

Samsung Frame TV (Samsung)

Modelele revizuite aduc un pic ulepszonewyświetlacze în primul rând (ceea ce Samsung numește HDR10 +) jasnośćobrazu se potrivesc cu ora din zi, conțin, de asemenea noi caracteristici ale seriei de televizoare inteligente zapożyczonez QLED din acest an, inclusiv mecanismul szybkiejkonfiguracji Efort Intra. Vă permite să transferați cu ușurință rețelele sau conturile Samsung direct de pe telefonul smartphone Natelewizy. Mai presus de toate, totuși, resursele magazinului sunt extinse.

Prețurile au rămas aceleași până acum. În magazinele poloneze, Tensprzęt nu este disponibil, dar nici o problemă nu va comanda IT Zniemieckiegamazonu. Dacă cineva arată într-adevăr estetic TV Thochyba ceva mai bun astăzi nu va găsi.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Devotsmart Home

Recomandat
Lasă Un Comentariu