Principal » Internet » Mașini autonome? Yamaha prezintă un robot-motociclist

Mașini autonome? Yamaha prezintă un robot-motociclist

Internet : Mașini autonome? Yamaha prezintă un robot-motociclist

Astăzi, admirația va provoca prezentări suplimentare despre posibilitățile de autoturisme independente. Nu mai este o problemă pentru ca ei să conducă o metropolă sau o mișcare sigură și accelerată pentru a schimba centurile. Yamaha merge un pas mai departe. Japonezii au construit un robot autonom, capabil să se miște pe o motocicletă.

El poartă un nume moderat original Motobot, și cu posibilitățile sale, ați putea să vă familiarizați în timpul spectacolului de miercuri Tokyo. Un robot albastru a fost creat în colaborare între două departamente ale corporațiilor japoneze - automobile și robotice. În stadiul actual de dezvoltare la teste, a fost necesar să se introducă unele modificări ale motocicletei, în curând că este compatibil cu majoritatea structurilor de curse.

Motobot Ver. 1 / la "medicul ", 親愛 なる ロッシ へ

Nu este greu de realizat că Motobot, în plus față de silueta umanoidă, trebuie să arate, de asemenea, o anumită inteligență. Pe baza analizei operațiunii motorului, aceasta poate schimba rularea sau reglați viteza de deplasare la suprafețe sau culturi.

O altă provocare pentru Yamaha a fost de a ajusta structura la nevoia de a gestiona o precizie destul de mică și exigentă a dispozitivelor de control al motocicletelor. În cele din urmă, compania intenționează să construiască un Motobot, care fără probleme majore va putea controla motorul atunci când depășește piesa cu o viteză medie de 200 km / h.

Măsurile japoneze sunt ridicate, deoarece filmul care prezintă opțiunile lui Motobot este de a constitui un fel de provocare pentru un campion mondial de nouăzeci de motociclete, Valentino Rossi. Este demn de luat în considerare o soluție mai practică, de exemplu în aplicațiile logistice. Poate mai repede decât livrarea de pachete de drone sau mașini de auto-introducere se vor răspândi, de exemplu, un prize robotizoare de pizza avilă?

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu