Principal » Internet » SaleStube lansează unic pe o scară globală Ebook - Ghidul platformei Google Marketing

SaleStube lansează unic pe o scară globală Ebook - Ghidul platformei Google Marketing

Internet : SaleStube lansează unic pe o scară globală Ebook - Ghidul platformei Google Marketing

SaleStube, aparținând grupului o agenție unică pentru comerțul electronic, a creat primul studiu din lume în domeniul platformei Google Marketing. Aproape 100 de pagini Ebook a fost creat ca urmare a unei echipe de experți de duzină. Ebook a fost acreditat de Google.

Autor al cărții electronice, Agenția SaleStube, este singura din Europa Centrală și de Est și unul dintre cei cinci câștigători din întreaga lume a certificării Platformei Google de marketing Google, precum și una dintre cele trei resellers oficial Google Analytics 360 din țară. Cel mai mare număr de specialiști cu certificatul de afișare și video 360 afectează, de asemenea, poziția ridicată a pieței companiei. Câte 3 din 24 de autocare din Europa sunt doar SaleStube.Patronajul din ebook a fost luat de Camera de Economie Electronică și Grupul Wirtualn Polska..

"Această carte electronică este un anumit studiu de caz și solicitări din proiecte reale. În ultimii 7 ani am avut ocazia să verificăm eficacitatea GMP în multe categorii și modele de afaceri și să implementăm atât implementarea de bază, cât și cea mai avansată. Am început publicația, cu toate acestea, de la zero, astfel încât fiecare marketer să poată lua o certitudine că Platforma Google Marketing este doar pentru el și afacerea lui "- spune Joanna așteaptă, director general al Agenției SaleStube

Puteți descărca Ebook gratuit pe pagina // ebook.SaleStube.PL / .

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Planuri de afaceri. Materiale de presă

Recomandat
Lasă Un Comentariu