Principal » Windows » Saladin1.0

Saladin1.0

Windows  : Saladin1.0

Saladin este un manager de fișiere simplu, gratuit, oferind toate funcțiile de bază pentru a gestiona datele pe hard disk. Este de remarcat faptul că cererea a fost creată de un pol.

Ca majoritatea managerilor de fișiere tradițională, Saladin oferă, de asemenea, un aspect de interfață cu două bord, cu care putem gestiona datele de pe computer. Printre caracteristicile disponibile în Managerul de fișiere poloneză veți găsi m. în. Posibilitatea de a copia, depune și șterge datele, fișierul și compararea regizorie, suport de bază pentru protocolul FTP și motorul și directoarele de căutare de fișiere încorporate. În plus, aplicația oferă posibilitatea de a crea o listă de locații preferate pe hard disk.

Programul a fost, de asemenea, echipat cu un browser integrat pentru fișiere text, formate grafice binare și cele mai populare (PNG, JPEG, GIF, BMP, TIFF, ICO și SVG). Autorul a avut, de asemenea, grija de a sprijini formatul ZIP. Din interfața Saladina, utilizatorul poate naviga cu conținutul arhivelor ZIP fără probleme majore, precum și creați cele noi utilizând opțiunea Pack.

Saladin folosește complet cu stratul de carcasă Windows și este o alternativă interesantă la managerul de fișiere implicit oferit de sistem. Managerul vă permite, de asemenea, să definiți instrumentele externe pentru a vizualiza fișierele, editați text sau comparați fișierele.

Recomandat
Lasă Un Comentariu