Principal » Internet » Safari Dziurawe ca o brânză elvețiană. Apple se grăbește cu patch-uri

Safari Dziurawe ca o brânză elvețiană. Apple se grăbește cu patch-uri

Internet : Safari Dziurawe ca o brânză elvețiană. Apple se grăbește cu patch-uri

Safari are o taxă suplimentară a patch-urilor motorului Webkit. Apple a declarat că au reparat două lacune grave de 0 zile, care urmau să fie utilizate în mod activ. Ambele au fost raportate anonim.

Informațiile de la știrile hackerilor indică faptul că încercările de utilizare a acestor vulnerabilități au fost îndreptate împotriva proprietarilor de dispozitive mai vechi, cum ar fi iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air, iPad Mini 2, iPad Mini 3 și iPod Touch (6. Generaţie).

Luka CVE-2021-30761

În primul caz, vulnerabilitatea a avut probleme cu daunele de memorie. Cu ajutorul său, a fost posibil să forțați Safari să efectueze orice cod atunci când procesează conținut Web. Apple a reparat această eroare prin îmbunătățirea gestionării memoriei.

Luka CVE-2021-30762

O altă problemă a fost relativ similară cu cea a primului. De data aceasta, totuși, el a folosit vulnerabilitatea legată de utilizarea anormală a memoriei în timpul funcționării browserului. El a permis, de asemenea, să lanseze orice cod și să îmbunătățească gestionarea memoriei cu existența sa.

Safari 5.1.7

Programe de arhivare

Apple nu dezvăluie detalii

Compania nu a publicat încă detalii suplimentare cu privire la aceste lacune. Cu toate acestea, acest lucru nu este surprinzător, deoarece compania nu mai trebuia să dezvăluie detalii cu privire la natura atacurilor sau victimelor care ar putea fi ținta atacurilor.

În plus față de lacunele menționate anterior, compania a informat, de asemenea, problema CVE-2021-30737. După cum este descris, Safari, prin prelucrarea certificatului artizanal, ar fi putut face orice cod. A fost necesar să se repare problema asociată cu daunele de memorie în decodorul ASN.1.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Safariaplogram

Recomandat
Lasă Un Comentariu