Principal » Internet » Safari 8 este cel mai rapid browser din lume de azi. Desigur, în valorile de referință ale Apple

Safari 8 este cel mai rapid browser din lume de azi. Desigur, în valorile de referință ale Apple

Internet : Safari 8 este cel mai rapid browser din lume de azi. Desigur, în valorile de referință ale Apple

În ceea ce privește eficiența sistemului de operare X 10.10 Opiniile Yosemite sunt împărțite - Sintetice Sugerează o ușoară creștere a productivității Większościoperacji disc, rețea și grafică, dar tażo tare Tuning este un nou sistem de operare pe Macs cu retina zwyświetlaczami. Nu există nicio situație diferită cu performanța site-ului web. Apple 'a. Introdus în înregistrările din Yosemite Safari 8 Bijekolejne, dar problema este că numai în testat de Apple.

În luna mai a acestui an, dezvoltatorii din Cupertino am lăudat introducerea în browser-ul Webkitkitcompilator LLVM - astăzi în lanțul standard a sistemelor software OS X și iOS. El a adăugat un nou nivel de nivel pentru codul JavaScript, numit de autorii FTL (era neoficial neoficial asociat cu abrevierea FTL - mai rapid Thanlight). Ca urmare a celor mai exigente porțiuni ale codului care rulează în browser aplikacjiwebowych, ar trece prin optimizarea Sampotok, aplicații ca C / C ++ / Obiectiv-C. A fost diametrizată pentru a crește rata de acțiune cu 35%, în situația în care este oferit modul de compilare Jit avansat.

Îmbunătățirea motorului a fost lovită ca un patch încă la Safari7, dar în cele din urmă a fost numai în Safari 8, implicitPlowjacker Yosemite. Doar din cauza FTL Apple Mogłopozwolić însuși pentru a promite o accelerație semnificativă Działaniapzeglądarki. Și se pare că promisiunea sa împlinit - în plus față de condițiile controlate de ei înșiși.

În acest an, Cupertino a arătat două noi beneficii, pentru a înlocui Sunspiderul uzat uzat. Primul este Jetstream, conceput pentru a juca încărcături de lucru Caracteristică a aplicațiilor web mari. Al doilea este un vitezometru, la capacitatea de reacție de interfață de testare prin simularea funcționării liber utilizator. În ambele benchmarks safari 8 o șansă de browsere competitive.

Jetstream 1.0 a arătat că Safari 8 este de aproximativ 37% mai rapid decât Safari7 10% mai rapid decât Chrome 38 și 7% mai rapid decât Firefox 33.Comparația directă cu Internet Explorer nu este posibilă, dar pe același computer care rulează sub controlul Windows8.1, Safari 8 sa dovedit a fi cu 42% mai rapid decât cel mai recent IE11.

În mod similar, rezultatele au arătat vitezometrul. Recent Safari Okazałosię este de aproximativ 45% mai bun decât predecesorul său, cu 25% mai bine decât Chrome 38,27% mai bine decât Firefox și 33 (cu aceleași ipoteze Cowyżej) cu aproximativ 52% mai bine decât IE11.

Vizitatorii în ultimii vremuri au egalat performanța Podwzględem, versiuni noi aduc creșteri Procent Rzędukilku, astfel încât rezultatele sunt fără precedent 8 Safari. Fie că Applefactically a creat un browser nu numai foarte confortabil - dar cel mai rapid din lume? Andreas Gal, director Technicznymozilli, este o opinie diferită. Nu mă refer la rezultatele Newbenches Apple, concentrându-se pe bine-cunoscut sunspider, Cracovia și Octane. În toate acestea, rezultatele Safari sunt pur și simplu slabe. Potrivit GALA, Dziśfirefox este cel mai rapid browser, în timp ce Apple a creat criteriile de referință, KTÓRYCHDEWELOPERZY Browserele concurente nu iau în considerare Swoichoptymalizacjach. Dacă vitezometrul Jetstream și se va dovedi a fi în valoare de a le folosi, rezultatele Safari nu vor mai fi pe Takspektakularne.

Este imposibil să negeți un pic greșit, dar dacă Mozilla StosowanePrzez sunt cu siguranță bune? Am comparat computerul Safari 7 de la Safari 8 din Crakanie și Octane. Kraben1.1 practic nu a arătat diferențe, cum ar fi în noua versiune Appleniczego nu sa îmbunătățit, dând victoria (desigur) Firefox. Octane 2.0 Award Safari 8 scor Ojokiś 15% mai bine, dar (desigur) cel mai bun scor realizat. Se poate spune că Apple nu este implicat sau mai rău decât Mozilla sau Google 'A - fiecare dintre producătorii propriului criterii de referință, în care browserul său este browser.

La final am decis să verificăm noul Safari 8 Nawzględnie neutru JSBENCH care joacă în loc de teste teoretice, a folosit codul real, cunoscut pentru site-uri populare, cum ar fi Google Search, Twitter, Facebook și Amazon. Rezultatele rezultate au fost ridicate de rebound - se pare că browserul Apple "și au fost chiar mai rapide decât Chrome sau Firefox. Singurul mod în care explicăm acest lucru, este FTL. Unconcluded, optimizările WebKit Knoncient-rezistente au fost făcute cu gândurile acestor site-uri populare. Se poate fi cerut sigur: în uz de zi cu zi se confirmă prin: un nou safari pe alte browsere care acționează pe o hârtie îmbunătățește impresia unui gazela la hipopotami.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu