Principal » Android » Sănătate6.douăzeci.2.017

Sănătate6.douăzeci.2.017

Android  : Sănătate6.douăzeci.2.017

S Sănătatea este o aplicație Samsung, care urmărește să ajute la îngrijirea unui stil de viață sănătos. Inițial, a fost disponibil numai pentru dispozitivele acestui producător, dar acum îl poate descărca fiecare cu versiunea corespunzătoare a Android.

Aplicația acceptă mai multe activități diferite. Poate monitoriza mișcarea noastră, ceea ce mâncăm și beau și dormim. Acest lucru depinde de noi, despre care opțiunile pe care le vom putea folosi și de a satisface obiectivele. Un avantaj suplimentar al sănătății este într-o companie cu multe alte aplicații care pot împărtăși datele sale. Cu ajutorul ei, nu numai că vom lua antrenament fizic, dar verificăm, de asemenea, dacă visul a fost lung lung și numărul de cafea de băut nu a depășit normele.

S Sănătatea sprijină, de asemenea, trupele și ceasurile Samsung, datorită căruia putem colecta date despre ritmul zilei mai precis. Deși cererea oferă asumarea unui cont în serviciul de sănătate S, nu este necesar să o utilizați. Toate modulele disponibile în sănătatea S sunt disponibile gratuit și datorită cooperării menționate cu alte aplicații, primim un centru puternic pentru gestionarea informațiilor despre modul în care ne pasă de dvs.

Recomandat
Lasă Un Comentariu