Principal » Internet » Guvernul a considerat E-Sport pentru Sport, vreau să convingi jucători de gimnastică

Guvernul a considerat E-Sport pentru Sport, vreau să convingi jucători de gimnastică

Internet : Guvernul a considerat E-Sport pentru Sport, vreau să convingi jucători de gimnastică

De mult timp în Polonia, se spune că echivalează sporturile cu sport dintr-o parte legală. Ministerul Sportului și Turismului a finalizat acest plan - ieri Sejm a adoptat un amendament la Legea privind sportul din 2010.

Modificările sunt de bowling simbolice către cluburi asociindu jucători în jocuri care necesită efort intelectual. Este, de asemenea, un pas timid spre reglementarea fața locului electronice din partea de fraudă, corupție și dopaj.

Vom găsi cea mai importantă schimbare în articolul 2 din Legea, definirea a ceea ce este sportul. Conținutul său original este:

  1. Sport sunt toate formele de activitate fizică, care, prin ad-hoc sau participarea organizată afectează dezvoltarea sau îmbunătățirea stării fizice și psihice, dezvoltarea relațiilor sociale sau obținerea de rezultate sportive la toate nivelurile. 2. Sportul cu educație fizică și reabilitarea mișcării constau în cultura fizică.

Articolul a fost introdus la alineatul (1):

1a. Activitatea intelectuală bazată pe activitatea intelectuală este, de asemenea, considerată a fi un sport rezultat.

Astfel, diverse jocuri strategice și logice au fost considerate a fi un computer, nu numai pe calculatoarele în care puteți concura. Această definiție poate include "StarCraft ", sah, bridge, Khet, "insulă cer " sau "de înaltă tensiune ".

Din discursul lui Ziemowita Rysy în timpul Dincolo de publicitate Forumul e-Sport & Gaming, se pare că autoritatea își dă seama perfect realitățile industriei de e-sport, care nu sunt acceptabile din perspectiva lor. Introducerea concurenței "Guler alb " la actul sportiv permite, de exemplu, nu se extinde la controlul dopajului. Nu este un secret faptul că e-sportivii ajung la agenții farmaceutici a căror posesie și difuzare în Polonia sunt pedepsiți (de exemplu, Adderl, a cărui componentă este amfetamină, vândută în Statele Unite ca medicament pe ADHD). Esporting Federația (IESF) a introdus controale antidoping, dar acesta este doar începutul luptei.

Următoarea coadă poate fi modificarea Codului penal și lupta împotriva procedurii urât următoarea - software-ul piratat. În cadrul acestui concept a fost scos utilizarea software-ului, oferind un avantaj necinstit în joc, de exemplu direcționarea automată a adversarilor pe CS: Go Hărți. Puteți lichida numai numai reglementările legale, în timp ce este dificil să spunem cum ar trebui să influențeze reglementările din Polonia cu privire la onestitatea industriei internaționale de divertisment.

Cu siguranță, ministerul se va strădui să creeze o relație e-sportivă poloneză, modelată pe cei care operează în spațiul sportiv tradițional. Deoarece nu există condiții pentru ceea ce oamenii pot ghida o astfel de relație, va fi necesară o mare creativitate în crearea de noi entități, precum și companiile care vor fi ghidate de cluburi. Ambalarea sportului electronic într-un cadru oficial al compușilor nu trebuie să aibă un impact pozitiv asupra industriei, ci va satisface entuziaștii potriviți sub cravată. Pe de altă parte, cine știe dacă Polonia nu va primi reprezentarea oficială în CS: Go (și nu ne referim aici Virtus.pro).

Din fericire sport electronice nu a fost prezentat la conferința ca rău pur, devastator sistemul de sănătate și valoarea de tineret din Polonia. Contrar opiniei circulante, acest lucru nu este doar un loc într-un scaun confortabil în fața unui computer. CS: Du-te un joc de echipă în care comunicarea și cooperarea este importantă. Multe articole electrice oferă gândirea strategică, luarea deciziilor rapide și practicarea rezistenței la stres. Provocarea este de a arăta acest grup larg de destinatari pentru care E-Sport este un clic fără minte la timp. Amendamentul este de a permite

..

Mai mult promovarea activității fizice tradiționale. Misiunea Ministerului Sportului și Turismului este detașarea tinerilor de la computere și încurajând un stil de viață activ.

În ciuda unor probleme, turneele de e-sport sunt perfect potrivite Ministerului Sportului și Turismului. Există evenimente uriașe în Polonia, ca eu sau masterat Cracovia 2017, atrăgând mii de fani la standuri și zeci de milioane în fața calculatoarelor. Machina funcționează, aduce divertisment și profituri. Nici o modificare a legii nu a fost necesară pentru acest lucru, iar reglementarea în exces poate dăuna doar.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu