Principal » Internet » Guvernul oferă citiri școlare în cărțile electronice pentru citire.Gov.Pl

Guvernul oferă citiri școlare în cărțile electronice pentru citire.Gov.Pl

Internet : Guvernul oferă citiri școlare în cărțile electronice pentru citire.Gov.Pl

Accesul la lectura școlară a fost semnificativ mai ușor datorită proiectului gratuit de citire. Ministerul Dezvoltării și Ministerul Digitizării După câțiva ani, au luat ideea și au pregătit un portal de lectură.Gov.PL, unde găsim un set de citiri școlare pentru citirea și ascultarea și aplicația.

Pe pagină veți găsi acum 725 de articole furnizate de proiectul liber, Finę, Nexto și Legim, care a pregătit și aplicația. Toate materialele colectate sunt disponibile gratuit.

[1/2

Cărțile pot fi citite în browser sau pe orice dispozitiv. Puteți descărca un fișier cu e-book în format EPUB, MOBI sau PDF pentru citirea offline sau instalarea aplicației pentru Android, care ne va oferi acces la toate elementele.

O cerere de citire mâner este un client Legim de la care se poate utiliza după crearea unui cont sau de logare într-un cont Legim, dacă le avem. Contul nu trebuie să aibă un abonament plătit, astfel încât vom avea acces la lecturi școlare. Acestea sunt audiobook-urile menționate mai sus. Interesant, în contrast cu abonamentul clasic Legim, puteți utiliza un singur cont pentru a citi lectură cu privire la orice număr de dispozitive.

[1/2

Pentru cei care folosesc deja abonamentul Legim, văzând lectura poate fi problematică în cazul în care au fost emise de către diverse publicații. Această ediție gratuită nu trebuie să fie la începutul listei deloc.

Ministerul justifică faptul că, potrivit cercetării NASK, mai mult de 30% dintre adolescenți rămân on-line în jurul ceasului, indiferent de locul de ședere, și mai mult de 93% în fiecare zi de utilizare pe Internet în fiecare zi. Astfel încât merită să le împărtășiți să citească astfel încât să aibă acces ușor la ei. Din datele pe care Ministerul digitalizării, la fel de mult ca 98% din gospodăriile cu copii cu vârste cuprinse între 5-15 au acces la Internet. În 90% dintre aceștia, părinții permit copiilor să utilizeze un computer, iar aproape 77% dintre copii folosesc Internetul pentru educație legată de educație.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu