Principal » Internet » Ryanair - cele mai ieftine tarife

Ryanair - cele mai ieftine tarife

Internet : Ryanair - cele mai ieftine tarife

Ryanair - cele mai ieftine tarife este programul oficial al companiei aeriene Ryanair. Aplicația facilitează pregătirea unei călătorii cu un transportator: vă permite să căutați o conexiune, să cumpărați un bilet și să convertiți prin Internet și, de asemenea, să închiriați un hotel și o mașină. Programul include, de asemenea, informații despre promoțiile prețurilor din Ryanair.

Procesul de căutare a unui zbor solicită Ryanair, făcând o rezervare de bilete și achiziția sa durează maximum câteva minute. Este demn de adăugat că numai plăți de debit sau card de credit și datele sale pot fi introduse manual sau scanare utilizând modulul camerei încorporat în aplicație. Pentru un bilet, putem cumpăra și servicii suplimentare legate de NP. cu bagaje sau asigurare.

Într-un moment similar, vom aranja briefing-ul online înainte de a călători. Trebuie doar să introduceți numărul de rezervare de bilete și de e-mail sau să utilizați numărul de rezervare și ultimele patru cifre ale cardului la bord. Aceste date vă vor permite să efectuați check-in-ul online utilizând aplicația Mobile Ryanair. În plus, în aplicație sunt disponibile trei tipuri de carduri de la bord, adaptate la avion: standard, agrement și afaceri.

În Ryanair, vom găsi, de asemenea, o soluție care va îmbunătăți călătoria spre și de la aeroport. Vă permite să comandați direct transportul, fără a trebui să ajungeți la servicii externe suplimentare. Această posibilitate se aplică în 99 de orașe din Europa, inclusiv Polonia. Putem comanda o mașină, definind datele când vrem să le închiriem și să ne întoarcem și să indica locurile de interes. În plus, în aplicație veți găsi informații despre starea zborurilor individuale deservite de Ryanair, putem folosi și serviciul de transportator cu privire la închirierea hotelului și a mașinii.

Puteți utiliza aplicația fără a avea un cont pe site-ul Myryanair.COM. Cu toate acestea, merită să alegeți un astfel de pas și să vă conectați la aplicația mobilă, deoarece atunci.în. Datele noastre de plată vor fi disponibile permanent, ceea ce va scurta procesul de cumpărare a biletului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu