Principal » Internet » Serviciul Apple Music a început, iată tot ce trebuie să știți despre asta

Serviciul Apple Music a început, iată tot ce trebuie să știți despre asta

Internet : Serviciul Apple Music a început, iată tot ce trebuie să știți despre asta

Acum puteți să vă înscrieți pentru serviciul Apple Music, muzică streaming de la Apple. Primele trei luni sunt complet gratuite, iar mai târziu în Polonia, serviciul va costa 4,99 euro pe lună sau 7,99 euro pe pachet de familie. Am adunat toate informațiile despre această nouă mână muzicală de la Cupertino: Iată ce trebuie să știți înainte de a utiliza Apple a Muzica.

Ce distinge muzica Apple?

Apple Music este un serviciu de streaming similar cu Spotify sau Google Music, dar de la toate acest tip de servicii disponibile pe piață, se distinge printr-o chestiune fundamentală: nu este doar streaming de muzică nouă, dar mai presus de toate integrarea completă cu Colecția actuală de melodii și albume achiziționate în iTunes, învins de CD-uri tradiționale sau chiar fișierele MP3 obișnuite trimise la cloud-ul nostru iCloud. O aplicație universală pentru redarea și rotiți muzica. Este posibil să creați liste de redare care să conțină muzică din muzica Apple amestecată cu melodii din propria noastră bibliotecă. Apple Music va certa biblioteca la început și dacă detectează că avem deja melodii și în resursele iTunes, acesta le va permite automat să le joace pe toate dispozitivele noastre (la fel ca și meciul iTunes).

Accesul la biblioteca muzicală nu este totul. Muzica Apple este, de asemenea, o bătăi de 24 de ore 1 Internet și Personalizate, Stații de radio automate Apple Radio (Radio iTunes anterior). Proprietarii abonamentului plătit Apple Music vor avea dreptul la a sări peste aceste cântece la radio care nu le face apel. Serviciul oferă, de asemenea, platformă de conectare, care este destinată a fi un loc pentru artiști de a interacționa cu fanii.

Cât de mult costă un abonament?

Primele trei luni de servicii sunt gratuite. Dacă după această perioadă nu va oferi serviciul cu ID-ul nostru Apple, taxat în fiecare lună va fi taxat la 4,99 €. La acest preț, este posibilă utilizarea serviciilor pe dispozitivele atribuite ID-ului nostru Apple. Cu toate acestea, există, de asemenea, o variantă de familie care funcționează cu ceva timp în urmă. Acesta vă permite să combinați mai multe ID-uri Apple într-o familie, cu condiția să atribuiți un card de credit comun în contul dvs. Datorită acestui schimb de aplicații, cărți și muzică achiziționate gratuit. Muzica Apple în această variantă este mai scump, deoarece pentru acces pentru maximum șase persoane trebuie să plătească 7,99 euro. Poate fi în continuare o ofertă mai atractivă decât de exemplu, Spotify, mai ales în familii mai mari. Schimbul de familie achiziționat muzica rămâne în mod natural gratuit.

Pe care dispozitive sunt muzica Apple?

Muzica Apple funcționează pe majoritatea dispozitivelor Apple: în primul rând pe Mac și PC după actualizarea iTunes, precum și pe iPhone, iPads, iPod Touch și Apple ceasuri după actualizarea la iOS 8.4 și New Watchos. Din păcate, în ziua premierii conduce serviciul Apple TV, care nu va apărea până în toamnă. Interesant lucru este anunțul serviciului Android, și acest lucru se datorează probabil prezenței unei muzici de bătăi anterioare pentru sistemul Google. Apple Music este succesorul său natural după ce a luat bătăi în 2014.

Este muzica de la muzica Apple puteți asculta offline?

Da, toate melodiile pot fi salvate pe dispozitiv pentru a fi disponibile pentru redare chiar și fără conexiune la internet.

Ce cu iTunes Match?

Apple Music oferă aceleași posibilități ca Match Itunes, plus muzică streaming din resursele iTunes, accesul la posturile de radio și alte caracteristici descrise anterior. Mai mult decât atât, limita de cântece puteți trimite și stoca în Apple nor. Este vorba despre cântece că după scanarea bibliotecii noastre nu vor fi recunoscute și nu există nici un magazin iTunes. Cu premiera lui IOS 9, nu va mai fi 25 de mii până acum și 100.000 de melodii. După trimiterea, acestea sunt disponibile în serviciul iCloud și pot fi jucate pe toate dispozitivele noastre în orice moment. Este important faptul că muzica stocată în acest mod nu reduce capacitatea disponibilă disponibilă în iCloud.

Veți fi în continuare posibilitatea de a utiliza iTunes Match, fără a se abona la Apple Muzica. Aceasta este cu siguranță o opțiune mai ieftină decât streamingul complet, deoarece versiunea muzicală anuală pentru o persoană va costa mai puțin de 60 de euro, iar prețul meciului iTunes rămâne la 25 de euro.

Ce cu magazinul iTunes?

Magazinul va continua să funcționeze. Posesia a abonamentului la Apple Muzica nu se închide posibilitatea de a cumpăra muzică ca și până în prezent. În plus, din păcate, nu toate albumele și nu toți artiștii sunt disponibili în noul serviciu de streaming Apple, astfel încât achiziția uneori se poate dovedi a fi singura soluție. Cel mai bun exemplu este echipa legendară a Beatles, care în Apple Music pentru acum nu este disponibilă. Abilitatea de a se conecta cu ușurință cu această muzică a achiziționat muzica de streaming de la Apple, totuși, ar trebui să compenseze într-o oarecare măsură aceste dezavantaje.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu