Principal » Internet » O competiție pentru promovarea jocului Wrocław a fost inițiată ca capitala europeană a culturii 2016

O competiție pentru promovarea jocului Wrocław a fost inițiată ca capitala europeană a culturii 2016

Internet : O competiție pentru promovarea jocului Wrocław a fost inițiată ca capitala europeană a culturii 2016

Fără îndoială, avem mulți oameni creativi și am ales în limbi de programare și grafică în rândul cititorilor noștri, așa că vrem să vă interesează cu o competiție în care premiul este ridicat, iar câștigătorul va putea să înoate ca pacea că această idee va fi realizat.

Ideea concursului este foarte simplă - ar trebui să veniți cu un joc care va promova Wrocław ca Capitala europeană a culturii 2016. Proiectul trebuie să funcționeze pe dispozitive mobile (smartphone-uri, tablete) și în browserele web. Dificultate poate fi cerința a cel puțin două versiuni lingvistice (poloneză și engleză), ceea ce sugerează că Creatorul nu ar trebui să limiteze doar la minimum. Musting Programul trebuie să se refere la patrimoniul cultural al Wrocław și la viața culturală actuală.

Câștigătorul va primi 180.000 de zloți pentru execuția jocului în jumătate de an. Potrivit ipotezelor, premiera sa va avea loc pe 14 noiembrie a acestui an, la prima editie a Hall of Jocuri Fair Jocuri pe calculator in Wrocław.

Ideea originală nu va câștiga competiția, veți avea nevoie, de asemenea, de capacitatea de a pregăti planul bugetar și programul de fezabilitate al proiectului. Acestea vor fi luate în considerare la evaluarea muncii. Există, de asemenea, o modalitate importantă de recunoaștere a subiectului, atractivitatea vizuală și posibilitatea posibilului de a extinde jocul.

Persoanele care doresc să ia parte la concurs trebuie să se familiarizeze cu reglementările, apoi până la 14 martie, să prezinte o implicare formală pentru participare. Puteți înlocui lucrările de concurență până la 24 aprilie. Juriul va alege ideea câștigătoare până la data de 15 mai.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu