Principal » Internet » A doua ediție a campionatelor poloneze în eroii puterii și a magiei III începe,

A doua ediție a campionatelor poloneze în eroii puterii și a magiei III începe,

Internet : A doua ediție a campionatelor poloneze în eroii puterii și a magiei III începe,

Heroes of Might joc și Magic III-a terminat deja de 20 de ani, dar atrage în mod invariabil jucători și trezește emoții. În curând vom întâlni cel mai bun homm3 jucător din țară. La 29 martie, începe cea de-a doua ediție a campionatelor clasice poloneze.

Prima ediție a campionatelor poloneze Homm3 a avut loc în iunie 2018 și nu se poate spune că a trecut fără ecou. Interesul în turneu a depășit așteptările organizatorilor. Peste 500 de persoane au raportat că participă. Grație sprijinului partenerilor și comunităților, marea finală a fost realizată în studioul de televiziune din Varșovia. Vizualizatorul mediu al meciului decisiv sa ridicat la 5.000 de persoane, la momentul de luptă, observate 7.000 de fani. Deja după turneu, aproape 400.000 de spectatori au urmărit jocul pe Youtubie.

După un astfel de succes, organizarea celei de-a doua ediții a campionatelor poloneze în eroii puterii și magiei a fost sigură. Înregistrarea participanților a fost finalizată la miezul nopții pe 28 martie, de la 29 martie (vineri), jocurile încep. Turneul a fost împărțit într-un grup, cupă și fază decisivă (de la 1/16 final). La final, vom putea viziona un meci pentru al treilea loc și marele finale în care va fi selectat cel mai bun jucător Homm3 din Polonia.

În timpul campionatelor, jucătorii trebuie să folosească ediția completă a eroilor puterii și magiei III cu cornul Abisului și o suprapunere de mod HD (detalii în regulamente). În acest an, fanii vor putea să vadă emisiunile nu numai de la întâlnirea finală, ci și din meciul pentru locul trei. Ambele întâlniri vor fi difuzate de la Studii Nervarien din Cracovia.

Dacă nu ați verificat încă cunoștințele despre eroii puterii și magiei III, încercați să rezolvați testul, pregătit pentru 20 de ani. Jocul de ziua de naștere. Merită încercat - am adăugat o nouă întrebare :-).

[Quiz = 88DD47E9-D9FC-4EF7-B1BE-233D328F2D37 | Eroii puterii și magiei 3. Cât de mult știi despre jocul iconic?| AAA Dacă ați jucat eroi de puterea și magia III, veți ști cu siguranță răspunsurile corecte. [/ Quiz

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu