Principal » Internet » RUNTASTIC SIMP PACK ABS antrenament, antrenor & exerciții de bază

RUNTASTIC SIMP PACK ABS antrenament, antrenor & exerciții de bază

Internet : RUNTASTIC SIMP PACK ABS antrenament, antrenor & exerciții de bază

RUNTASTIC SIX PACK ABS antrenament Exerciții de susținere asupra mușchiului abdominal. Aplicația oferă acces la planurile de instruire care permit cursuri regulate și grijulii fără a trebui să meargă, de exemplu. la Sala.

În aplicație veți găsi un plan de instruire de bază pe care creatorii au scris-o timp de 10 zile. Există patru serii de exerciții pentru fiecare zi, fiecare dintre ele se referă la o altă petrecere de mușchi de burtă. După descărcarea de muzică runastică, exercițiile pot fi însoțite de muzică pe care o vom controla, vom fi direct din cererea de exerciții. Programul vă permite, de asemenea, să cumpărați playlisturi muzicale special amenajate care trebuie să motiveze pentru exerciții, iar prețul acestora este în intervalul de la 1 la 3 euro. Aceasta este o caracteristică suplimentară care nu este despre esența aplicației Runtastic Six Pack ABS de antrenament. Există, de asemenea, mai multe filme instructive și cum să efectuați exerciții selectate corect și cotații motivante.

Aplicația de antrenament Runtastic Six Pack ABS este gratuită, dar în această versiune nu oferă toate posibilitățile. Acestea așteaptă utilizatorul după cumpărarea versiunii Pro pentru OK. 5 euro sau după plata unui abonament în serviciul de aur runastic. Apoi, reclamele dispar din aplicație, există acces la trei nivele de dificultate în exerciții, abilitatea de a adăuga propriile planuri de instruire, statistici avansate și sfaturi motivante suplimentare.

Programul funcționează pe iPhone 'ACH și ipadach, acceptă și ceasurile de ceas Apple.

Recomandat
Lasă Un Comentariu