Principal » Internet » Road Road Bike Pro gratuit. Primăvara merge, timpul să aspiră bicicleta

Road Road Bike Pro gratuit. Primăvara merge, timpul să aspiră bicicleta

Internet : Road Road Bike Pro gratuit. Primăvara merge, timpul să aspiră bicicleta

Dacă în acest an intenționați din nou să "faceți o sculptură" pentru vară, este timpul să începeți pregătirea. Cicliștii vor putea să aplică cererea Runtastic Road Bike Pro pentru Android - acesta este un foarte bun "Counter Bicycle " cu posibilitatea de a analiza rutele conduse, împărtășind locația prietenilor, a hărților și a unei colecții de rute create de comunitate.

Nu vă lăsați induce în eroare numele - Runtastic Road Bike Pro este o aplicație nu numai pentru bicicliștii de drumuri și puteți salva orice rute în el și puteți adăuga o pregătire manuală a trenurilor. Contorul de biciclete vă permite să salvați traseul acoperit pe baza indicațiilor GPS (de asemenea, offline). Între timp, distanța va fi măsurată, timpul de mișcare, viteza, caloriile arse, creșterea și parametrii de traseu similar și în momente-cheie vom obține un mesaj de la antrenorul vocal virtual.

[1/2

Dacă folosim monitorul cardiac, terminalul și senzorii de viteză sau smartopas, datele de la acestea vor fi, de asemenea, incluse în măsurători. Aplicația detectează automat o pauză și poate opri înregistrarea. În plus, în timpul excursiilor într-un grup mai mare, dar nu neapărat același traseu, vă puteți împărtăși locația prietenilor dvs.

[1/2
[1/2

Aplicația Runtastic Road Bike Pro este, de asemenea, un set de hărți și rute de biciclete. Puteți utiliza Hărți Google, Open Street și Ciclu Open, hărțile offline sunt, de asemenea, disponibile. Pe site-ul runtastic și în aplicație veți găsi diferite căi, pregătite de Comunitate. Cu aplicația, putem salva și rutele noastre. Nu au existat nici o vreme și controlul muzicii pentru a juca muzică, dar a fost mic. Forța aplicației constă în posibilitățile de analiză a traseelor ​​adoptate. Toată lumea poate vedea pe hartă cu schimbări colorate în schimbările de viteză, căile de acces și în coborâre. Toate datele sunt disponibile și în Jurnalul Personal Runtastic.Com după sincronizare.

Aplicația costă, de obicei, mai puțin de 20 PLN, dar pentru următoarele 5 zile puteti avea destul gratuit.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu