Principal » Android » Rezultatele obstacolelor de formare6.12

Rezultatele obstacolelor de formare6.12

Android  : Rezultatele obstacolelor de formare6.12

Aplicația de formare a rezultatelor runtastice este o aplicație pentru cei care doresc să-și piardă kilogramele inutile sau să-și sculpte mușchii și nu știu cum să o ia și să lipsească timpul să meargă în mod regulat la sala de gimnastică. În aplicația rezultatelor runtastice veți găsi programe de instruire și seturi de exerciții pentru toate părțile corpului.

Sarcina de bază a aplicației rezultatelor runastice este de a rula un utilizator prin planul de formare de 12 săptămâni. Scopul exercițiului poate fi diferit, de exemplu. În general, întărirea corpului, slăbire sau extinderea partidelor musculare individuale. Pentru a utiliza aplicația, creați un cont în Runtastic și vă puteți conecta la Facebook sau Google Cont.

Cererea este gratuită, dar obținerea accesului la planurile de formare implică cheltuieli. Trebuie să plătiți un abonament în aurul runtastic. Costul său lunar este PLN 42.99, dacă plătim în decontarea lunară. De asemenea, puteți plăti în avans pentru întregul an, atunci costul abonamentului este PLN 259.99. Dacă nu vrem să cheltuim bani, atunci în aplicație putem folosi sfaturi de bază privind activitatea fizică și dieta, precum și din seturi individuale de exerciții (de ex. pe mușchii picioarelor, feselor, abdomenului etc.), care sunt prezentate sub formă de filme. Aceste seturi nu se află în ansamblu și trebuie să aveți cunoștințe despre instruire pentru a le folosi optim.

Recomandat
Lasă Un Comentariu