Principal » Internet » Rezultatele runastice: Formarea forței și antrenamentele corporale

Rezultatele runastice: Formarea forței și antrenamentele corporale

Internet : Rezultatele runastice: Formarea forței și antrenamentele corporale

Rezultatele runtastice: Formarea forței și antrenamentele corporale este o aplicație pentru cei care doresc să deschidă kilograme inutile sau să-și sculpteze mușchii care nu știu cum să facă sau să-i dorească timp pentru vizita obișnuită la sala de gimnastică. În aplicația Rezultate Runtastică: Forța de antrenament și antrenamentele corporale vor găsi programe de instruire și seturi de exerciții pentru toate părțile corpului.

Sarcina de bază a aplicației rezultatelor runastice: Formarea forței și antrenamentele corporale este de a rula un utilizator prin planul de formare de 12 săptămâni. Scopul exercițiului poate fi diferit, de exemplu. În general, întărirea corpului, slăbire sau extinderea partidelor musculare individuale. Pentru a utiliza aplicația, creați un cont în Runtastic. Puteți face acest lucru utilizând un cont Google sau Facebook.

Rezultatele runtastice: Formarea forței și antrenamentele corporale sunt gratuite, dar accesul la planurile de formare este plătibil și trebuie să plătiți pentru accesul la Aurul runastic. Costul său lunar este PLN 42.99, dacă plătim în decontarea lunară. De asemenea, puteți plăti în avans pentru întregul an, atunci costul abonamentului este PLN 259.99. Dacă nu vrem să cheltuim bani, atunci în aplicație putem folosi sfaturi de bază privind activitatea fizică și dieta, precum și din seturi individuale de exerciții (de ex. pe mușchii picioarelor, feselor, abdomenului etc.), care sunt prezentate sub formă de filme.

Programul este disponibil pe iPhone 'Y și iPady, de asemenea, funcționează cu ceasuri inteligente ceasul Apple.

Recomandat
Lasă Un Comentariu