Principal » Internet » Push-up-uri runastice

Push-up-uri runastice

Internet : Push-up-uri runastice

Push-up-urile runtastice este o aplicație creată pentru persoanele care se antrenează cu execuția push-up-urilor. Ajută la o instruire și exerciții corecte.

Programul poate fi comparat cu un asistent personal care în această versiune particulară este folosită pentru a efectua push-up-uri. Ecranul principal afișează date privind instruirea curentă și înregistrarea noastră personală. Aplicația vă permite să salvați întreaga sesiune de antrenament, precum și să ajutați exercițiile - în acest caz trebuie să punem telefonul într-un loc potrivit, astfel încât senzorii săi să poată înregistra mișcările efectuate de noi.

Într-una din filele disponibile, veți găsi statistici despre toate instruirile: numărul de repetări efectuate, durata, calorii arse, precum și un număr mediu de repetări pe zi. Runastic pentru exerciții încurajează, de asemenea, insignele - pe măsură ce progresați, deblochează următoarele realizări care merg la profilul nostru. Acest lucru poate conține o imagine a unui utilizator, greutate, precum și o creștere. Programul sprijină, de asemenea, mementouri și planuri de formare extinse, dar necesită achiziționarea unei versiuni plătite.

Runtastic vă permite să utilizați un cont online în Cloud-ul producătorului, datorită căruia toate datele pot fi sincronizate între mai multe dispozitive și le vom accesa, de asemenea, de la nivelul site-ului web. După configurarea unui cont, este posibil să comparați rezultatele cu cele realizate de alți utilizatori, partajând, de asemenea, rezultatele exercițiilor pe Google+, Facebook și Twiter. Dacă utilizatorul nu are nevoie de astfel de funcții, el nu are nevoie să le folosească.

Recomandat
Lasă Un Comentariu