Principal » Internet » Pull-up-uri runastice

Pull-up-uri runastice

Internet : Pull-up-uri runastice

Datorită aplicației Runtastic Pull-Ups, putem monitoriza cursurile bazate pe tragerea pe tija. Aplicația nu numai că ne va ajuta cu exercițiul corect, ci și planificarea unei formări mai lungi.

Programul poate fi comparat cu un asistent personal care în această versiune particulară este folosită pentru a trage. Ecranul principal afișează date privind instruirea curentă și înregistrarea noastră personală. Aplicația vă permite să salvați întreaga sesiune de antrenament, precum și să ajutați exercițiile - în acest caz trebuie să punem telefonul într-un loc potrivit, astfel încât senzorii săi să poată înregistra mișcările efectuate de noi.

Într-una din filele disponibile, veți găsi statistici despre toate instruirile: numărul de repetări efectuate, durata, calorii arse, precum și un număr mediu de repetări pe zi. Runastic pentru exerciții încurajează, de asemenea, insignele - pe măsură ce progresați, deblochează următoarele realizări care merg la profilul nostru. Acest lucru poate conține o imagine a unui utilizator, greutate, precum și o creștere. Programul sprijină, de asemenea, mementouri și planuri de formare extinse, dar necesită achiziționarea unei versiuni plătite.

Runtastic vă permite să utilizați un cont online în Cloud-ul producătorului, datorită căruia toate datele pot fi sincronizate între mai multe dispozitive și le vom accesa, de asemenea, de la nivelul site-ului web. După configurarea unui cont, este posibil să comparați rezultatele cu cele realizate de alți utilizatori, partajând, de asemenea, rezultatele exercițiilor pe Google+, Facebook și Twiter. Dacă utilizatorul nu are nevoie de astfel de funcții, el nu are nevoie să le folosească.

Recomandat
Lasă Un Comentariu