Principal » Internet » RUNTASTIC ME - counter de tracker de fitness zilnic pentru sănătate, exerciții și activitate

RUNTASTIC ME - counter de tracker de fitness zilnic pentru sănătate, exerciții și activitate

Internet : RUNTASTIC ME - counter de tracker de fitness zilnic pentru sănătate, exerciții și activitate

Runtastic Me - tracker de fitness zilnic pe iOS este un program din Runtastic, folosit pentru a colecta toate informațiile despre activitatea fizică (timpul petrecut în mișcare, calorii arse, distanța înfrântă și chiar timpul de somn) și la analiza actuală a rezultatelor.

Pentru a utiliza ME - Daily Fitness Tracker, trebuie să aveți un cont în Runtastic. Puteți să le configurați, să vă logați pe Facebook sau pe contul Google sau să creați unul nou prin înregistrarea acestora utilizând aplicația. După conectare, aplicația solicită permisiunea de a sincroniza numărul pașilor zilnici cu serviciul Google Fit dacă îl folosim. De asemenea, este posibil să utilizați un handicator al smartphone-ului, dar programul avertizează că acest lucru poate sări negativ în starea bateriei de pe dispozitivul nostru. Ulterior, aplicația va adăuga activitatea noastră în mod regulat, prezentând datele sub formă de diagrame, vă permite, de asemenea, să setați obiectivele zilnice pentru a obține: în ceea ce privește timpul total de activitate și învingerea pașilor.

Aplicația zilnică de tracker de fitness zilnic este gratuită, dar deblocarea capacităților sale complete vă cere să cumpărați un abonament în aur runastic. Acest lucru vă va permite să stabiliți obiective zilnice suplimentare cu privire la distanțe și calorii arse. Versiunea aurului oferă, de asemenea, consultanță privind un stil de viață sănătos, statistici pentru o perioadă de timp mai mare decât săptămâna trecută, precum și statisticile suplimentare pentru a analiza progresul în activitatea fizică. Pentru a utiliza posibilitățile mele runastice ale mele, puteți cumpăra, de asemenea, unul dintre ceasurile sportive sau trupele companiei, apoi aplicația va primi, de asemenea, date în momentul somnului nostru.

De la mine - tracker de fitness zilnic puteți utiliza iPhone 'Ah și pe iPad.

Recomandat
Lasă Un Comentariu