Principal » Internet » Trainerversiunea runastică a capului 2.10

Trainerversiunea runastică a capului 2.10

Internet : Trainerversiunea runastică a capului 2.10

Runtastic Butt Trainer este o aplicație care vă permite să monitorizați formarea care vizează consolidarea feselor. Datorită acestuia, nu numai că facem doar toate exercițiile necesare, dar în plus, rezultatele sunt împărtășite cu prietenii și le vom face disponibile pe o rețea socială.

Programul poate fi comparat cu un asistent personal care în această versiune particulară este utilizată pentru a efectua exerciții pentru a forma în mod adecvat fesele. Ecranul principal afișează date despre sesiunea de antrenament efectuată, nivelul pe care îl găsim și jucat în fundalul muzicii. Aplicația vă permite să salvați întreaga sesiune de antrenament, precum și să ajutați exercițiile - în timpul lor afișează materiale video care trebuie să faciliteze antrenamentul.

Într-una din filele disponibile, veți găsi statistici despre toate instruirile cu informații despre tipul de exercițiu, precum și un nume fix. Este posibil să vă construiți propriile antrenamente. În orice moment, putem merge și la baza de imagini în care ne vom familiariza cu instrucțiunile. Programul sprijină, de asemenea, mementouri și planuri de formare extinse, dar necesită achiziționarea unei versiuni plătite.

Runtastic vă permite să utilizați un cont online în Cloud-ul producătorului, datorită căruia toate datele pot fi sincronizate între mai multe dispozitive și le vom accesa, de asemenea, de la nivelul site-ului web. După configurarea unui cont, este posibil să comparați rezultatele cu cele realizate de alți utilizatori, partajând, de asemenea, rezultatele exercițiilor pe Google+, Facebook și Twiter. Dacă utilizatorul nu are nevoie de astfel de funcții, el nu are nevoie să le folosească.

Recomandat
Lasă Un Comentariu