Principal » Internet » Runkeeper

Runkeeper

Internet : Runkeeper

Runkeeper este un serviciu popular pentru a ne înregistra activitatea sub formă de rulare, mers pe jos sau ciclism. Datorită opțiunilor sociale, putem împărtăși rezultatele noastre cu alții și putem concura.

Începem aventura cu cererea de conectare. Contul poate fi configurat utilizând melodirul de e-mail și conectarea cu Facebook. IMPORTANT, este disponibilă o versiune de testare, ceea ce vă permite să utilizați aplicația fără logare. Prin presupunând contul dvs., trecem printr-o configurație de profil scurt, oferim informații despre noi și adaptarea programului la nevoile noastre.

Ecranul principal este un monitor de activitate. De la nivelul său, puteți începe înregistrarea imediat. Există mai multe moduri de activitate și lucrul la acest plan gata de a alege de la. La monitorizare, programul ne informează despre progres, suplimentar ca fundal putem seta muzica din colecția noastră. După finalizarea formării, rezultatul este salvat și, dacă este necesar, avem acces la site-uri populare de rețele sociale. Programul înregistrează și analizează o gamă foarte largă de date privind activitatea noastră.

Runkeeper permite, de asemenea, să adăugați prieteni și interacțiuni cu ei. Din nivelul de setări, putem schimba informații despre noi și funcționarea cererii. Informațiile pot fi, de asemenea, analizate de pe site. Un mare avantaj al programului este o interfață convenabilă și intuitivă, care combinată cu o gamă largă de posibilități creează unul dintre serviciile mai bune pentru a monitoriza activitatea IOS. Majoritatea opțiunilor de bază sunt disponibile gratuit, pentru cele suplimentare suplimentare, va trebui să plătim.

Recomandat
Lasă Un Comentariu