Principal » Internet » Luați în considerare utilizarea VPN și aveți grijă de siguranța dvs. la internet

Luați în considerare utilizarea VPN și aveți grijă de siguranța dvs. la internet

Internet : Luați în considerare utilizarea VPN și aveți grijă de siguranța dvs. la internet

Tot mai mulți utilizatori de Internet sunt conștienți de amenințări care se ascund pe Internet. Nu numai că vorbim despre viruși sau troieni pe care le-am învățat deja să-și apere reciproc. În zilele noastre, cea mai mare amenințare la adresa internetului este furtul sau abuzul de date despre o importanță deosebită, cum ar fi. Conectați-vă pentru conturi bancare sau carduri de credit. În plus, am auzit opinii negative despre site-uri bine-cunoscute rețele sociale mai mult și mai des, care sunt foarte fericit pentru a analiza toate informațiile pe care le pun în ele. Cum de a proteja totul de la toate astea? Vom încerca să răspundem în articolul de mai jos.

Siguranța utilizatorilor de-a lungul anilor

Mijloacele sunt mai multe - pentru majoritatea utilizatorilor de internet, conceptul de firewall sau antivirus este un destul de standard,. Programe care protejează computerul de la software rău intenționat sunt deja un element fix "echipament 'fiecare computer. Împreună cu o activitate sporită în rețeaua noastră au fost, de asemenea, revizuite riscurile asociate cu această activitate. În prezent, cele mai mari amenințări la adresa unui utilizator modern de Internet trebuie să fie atent, este furtul de date cu caracter personal și face activități neautorizate cu ajutorul lor. Cu ajutorul nostru venim și la VPN, care nu trebuie să fie o investiție imensă. Doar un moment de înțelegere și de a găsi o potrivire pentru tine, VPN gratuit.

Imaginați-vă un astfel de scenariu: vă sporici declarația dvs. bancară cu uimire, întrebându-vă "De ce nu recunosc aceste tranzacții ciudate?"Datele privind cardurile de credit sunt din păcate după-amiază a activității noastre în creștere online.

Confidențialitatea rețelei - companiile cunoscute încalcă intimitatea noastră?

Din păcate, dar fără securitate adecvată - nu suntem anonimi pe Internet. Site-uri celebre de rețele sociale cum ar fi Facebook sau Instagram au dezvoltat mult timp și să citească fără tragere de inimă reglementările utilizarea serviciilor (de la care au fost auzite operatorii GSM), care asigură creatorii de acces foarte mari la activitatea noastră de internet. Un exemplu de caz puternic este Facebook Messenger, care ascultă în conversație, astfel încât să puteți profita mai bine la anunțurile dvs. contextuale. Viața pe ascultare? Puțin.

Ce trebuie să fii sigur pe Internet?

Cea mai populară modalitate este de a utiliza VPN sau o rețea virtuală, privată. În cuvinte simple, acesta este un tunel prin care se deplasează printr-o rețea privată între clienții finali prin intermediul unei rețele publice. O astfel de conexiune ne protejează în timp ce navighez pe Internet. În acest fel, putem fi siguri despre datele cardurilor noastre de credit, conectarea la bancă sau datele personale care pot servi NP. Pentru a lua un împrumut pentru cartea noastră de identitate. Riscul de extorcare a datelor noastre este mult mai mare dacă utilizați adesea rețelele publice Wi-Fi care sunt disponibile, de exemplu. La aeroporturi, stații de cale ferată sau în galeriile comerciale. Cei care nu doresc să-și facă banii în contul dvs. să primească persoane invalide, ar trebui să ia în considerare cumpărarea VPN.

Este VPN să fie anonim pe internet?

Da, datorită lui, putem folosi Internetul cu un cap liniștit, fără griji că cineva ne poate vedea, sau a analiza activitatea noastră, fără știrea noastră

..

și consimțământul;) Una dintre cele mai funcționalitate VPN valoros este abilitatea de a difuza utilizatorului de adrese IP. Utilizatori de internet. Din China, ei vor putea evita cenzura guvernamentală a internetului chinez. Prin urmare, dacă vreunul dintre voi nu are încredere în 100% în agențiile guvernamentale, VPN va fi o măsură bună preventivă.

Beneficii mai puțin cunoscute de la utilizarea VPN

În plus față de faptul că putem avea grijă de siguranța și anonimatul dvs. pe web, există și o serie de avantaje suplimentare ale utilizării VPN. Cazare mai ieftină, zboruri și plimbare cu mașina. Știți că unele motoare de căutare de cazare, zboruri sau mașini folosesc așa-numitul. Geolocarea în funcție de adresa IP? Ce înseamnă în practică acest lucru? De exemplu: doi internauti care stau în diferite țări, care vor intra în același site, a se vedea conținut diferit. Aveți asociați np. Pagini ale marilor corporații, care, pe baza adresei noastre IP (care sunt atribuite și locației noastre) afișează versiunea limbă corespunzătoare. Revenind la aceste motoare de căutare - În funcție de locația noastră, putem obține oferte diferite. În practică, oamenii dintr-o anumită țară de la care oferă oferta de zbor, cazare sau închirieri de mașini, vor primi oferte mai favorabile decât străinii și turiștii. Prin urmare, merită luarea în considerare a utilizării VPN în timp ce planificați următoarea sărbătoare.

Serii, filme și divertisment fără restricții regionale

Aceeași geolocație utilizată de site-urile de rezervare este, de asemenea, utilizată de unele voduri care oferă un conținut diferit pentru utilizatorii din diferite părți ale lumii. Probabil nu este o surpriză pentru nimeni, faptul că Netflix disponibil în Polonia este puternic diferit de cadrul de la cel disponibil după ocean. Dacă sunteți curios, la rândul său, care a promovat puternic în platforma americană Hulu, este încă așteptați a. Este disponibil numai pentru utilizatorii americani. Ei bine, dacă nu utilizați VPN și ați stăpânit la perfecțiune pentru a oferi o nouă adresă IP care vă va face temporar utilizatorii de Internet american.

rezumat

Internet din paginile web statice vizualizate utilizând Internet Explorer Internet sau Netscape 'o varietate de modificări. Aceasta nu mai este o activitate după ore, dar de cele mai multe ori în timpul zilei pe Internet ne însoțește în mod constant. Merită să ne amintim că, împreună cu dezvoltarea unei tehnologii date, pericolul suferă de asemenea.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Securitate software

Recomandat
Lasă Un Comentariu