Principal » Internet » Extensia de bypass universală va pierde rapid legăturile legăturilor link-urilor

Extensia de bypass universală va pierde rapid legăturile legăturilor link-urilor

Internet : Extensia de bypass universală va pierde rapid legăturile legăturilor link-urilor

Link-urile de scurtare a instrumentelor pot face ca pagina să navigheze mai puțin plăcută, dar avem și o extensie universală de bypass pentru browserele Chrome și Firefox. Aceasta este o extensie deschisă care vă permite să evitați părțile intermediare între durata de scurtare și direcționare.

Probabil că nu apăsați odată serviciul de referință de referință, care afișează pagina intermediară înainte de redirecționare, solicitând autentificare, selectarea unui premiu sau afișează anunțuri. Chiar dacă nu o fac, pot colecta date analitice și le pot da alte companii. Ambele cazuri sunt interferențe în utilizarea noastră a internetului. Bypass-ul universal vă permite să renunțați la paginile intermediare. Unii dintre ei care servesc zeci de pagini sunt deja în extensie. Utilizatorii își pot crea propriile și le împărtășesc cu alte persoane care utilizează expansiune.

Bypass-ul universal după instalare funcționează automat și imediat după ce faceți clic pe o legătură scurtă, ne va duce direct la țintă, dacă susțineți serviciul. Este posibil ca o pagină intermediară să fie afișată pentru o clipă, dar extensia însăși va continua. Utilizatorul nu trebuie să aștepte, să facă clic pe butoane sau să ia orice alte acțiuni.

Lista completă a serviciilor acceptate Lanțurile de scurtare pot fi găsite pe pagina de extensie. Puteți adăuga propriul bypass în opțiunile de extensie. O cunoaștere de bază a JavaScript este necesară. Autorii extensiilor au împărtășit o mulțime de exemple pe care le puteți ajuta. Sursele extensiei sunt pe Gituba.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu