Principal » Android » Calendarul feroviar11.6.10

Calendarul feroviar11.6.10

Android  : Calendarul feroviar11.6.10

Calendarul feroviar este aplicația oficială PKP Linii de cale ferată poloneză.O conținut de calendare pentru aproape toate transportatorii de cale ferată nativă.

Ecranul principal al programului creează un motor de căutare extins. De la nivelul său, putem specifica nu numai astfel de criterii ca stații inițiale și finale, ci și de a alege purtători, mijloace de transport, facilități sau servicii suplimentare disponibile pe trenuri. După specificarea condițiilor de căutare, primim o listă de apeluri care îndeplinesc criteriile noastre. De asemenea, este posibilă verificarea distribuției pentru stația selectată, inclusiv descărcarea acesteia în memoria offline.

Fiecare conexiune are o descriere la fel de extinsă, informându-ne despre stațiile indirecte și toate celelalte date importante legate de tren și traseu. Stațiile, conexiunile și calendarele pot fi adăugate la favorite pentru a avea acces la ele. Datorită opțiunilor, putem ajusta mai bine programul la nevoile noastre.

Printre defectele aplicației, înlocuiți interfața învechită. Nu numai că nu se potrivește cu noile versiuni Android, dar nici nu este lizibilă. În plus, autorii sunt prea lenți pentru a răspunde la schimbările din API-urile transportatorilor individuali, care uneori nu avem acces la calendare. Programele de tren sunt disponibile gratuit, oferă o bază de cunoștințe utilă pe conexiuni, mai ales dacă călătorim adesea prin trenuri de transportatori diferiți.

Recomandat
Lasă Un Comentariu