Principal » Internet » Roth Audio Subzero - Soundbar Universal

Roth Audio Subzero - Soundbar Universal

Internet : Roth Audio Subzero - Soundbar Universal

Marca ROTH audio a avut o șansă de a cunoaște revizuirea setului ROTH AUDIO bar1 în Labie nostru. Roth Audio, deși avem și popular cu noi, a câștigat recunoașterea pe insule și a început să expandăm restul Europei. Un alt interesant cu logo-ul producătorului a venit la noi acum ceva timp. De data aceasta, am accident vascular cerebral Soundbar independent, numit de către producător Subzero. Hai să aflăm dacă va fi muzica „mai mică decât zero “, sau ca un războinic de gheață cu Mortal Kombat, ei bat cu suculent și sunet precis :).

coloană de proiecție, cu o lungime de aproape 80 cm și greutate ușor peste 3 kg din plastic destul de gros. În interiorul său a existat un loc pentru opt traductoare. Șase dintre aceștia sunt un woofer cu un diametru de 40 mm, restul de două sunt dome twotofice în dimensiune 19 mm. Banda de transmisie care se poate lauda Subzero între 180 și 20000 Hz, în timp ce lățimea de bandă este 35-20000 Hz. Difuzorul se poate lăuda cu putere continuă (RMS) 32 wați pe canal. Acestea nu sunt valorile cumva în mod special tăiate, dar în condiții de acasă vor fi suficiente. Coloana poate conecta până la trei surse audio. La dispoziția dumneavoastră, cumpărătorul primește o priză mini-mini de 3,5 mm, RCA și Optical (Toslink). Deși aceste trei cuiburi nu sunt suficiente, practic conectăm fiecare dispozitiv la coloana noastră - TV, DVD player, tuner TV sau chiar MP3 Player sau Smartphone :). Prizele au fost plasate pe partea din spate a carcasei difuzor, într-o degajare caracteristică, care va funcționa atunci când vorbitorul este atașat la perete - vom avea în continuare acces liber la cuiburilor.

Un panou de control simplu cu lumină de fundal cu LED-uri a fost în partea din față a coloanei. De la nivelul său, putem controla volumul, porniți sunetul surround, schimbați sursa de sunet sau calm sau opriți complet difuzorul. Lumina de fundal este citită și vizibilă în ambele întuneric și în lumina zilei. Dimensiunea automată a funcționării fără probleme și literal după câteva secunde de activitate, lumina de fundal a LED-ului pierde puterea și nu ar trebui să fim răniți în timp ce ascultați, chiar și atunci când panoul de control are aproape înaintea ochilor tăi. Desigur, controlul poate avea loc, de asemenea, folosind telecomanda atașată. Acesta este un design destul de simplu, unde avem opt butoane, dintre care patru sunt folosite pentru a cuceri volumul și strict. Interesant, nu am observat probleme cu arderea pilotului așa cum a fost în cazul setului de brand Roth testat anterior.

Ascultarea timpului pentru a începe. La început, merită remarcat faptul că Subzero folosește, de asemenea, o modalitate de a construi o scenă muzicală bazată pe un model fractal. Pe scurt, undele sonore generate vor reflecta din pereți și pentru a reveni la ascultător la diferite intervale de timp, ceea ce creează un efect spațial specific care poate fi comparat cu efectul SORROUND. Cel mai interesant este că spațiul mai neregulat și mai mulți pereți și pereți, efectul este mai bun :).

[1/2

La început am început filme. Am fost foarte curios modul în care coloana de proiecție se va ocupa cu redarea de efecte speciale pe bază de construcții-ton fără un difuzor de bas independent. În primul rând nu a mai fost cel mai nou, ci din punct de vedere al efectelor sonore destul de decent "2012 ". Bine, gravidă complet diferită de difuzoarele regulate construite în televizor. Filmul a câștigat mult în calitatea recepției și, deși uneori nu avea basul profund, în termeni generali, am fost fericit surprins. Un alt titlu este "Tron: Legacy ". Titlul nu ar trebui să fie ambițios, dar atenția mea Efectele speciale și coloana sonoră pregătită de Punk Daft. Din nou, ca și în titlul anterior, pot spune cu îndrăzneală că coloana de proiecție a reînviat acest lucru, în opinia mea destul de producția medie. Ceea ce ma fermecat este muzica electronica servita de un duo francez. Am fost convins că doar subzero-ul muzical poate cu siguranță inofensiv, ca și predecesorul său - Bar1.

M-am întors după o lungă pauză la conducătorii mei preferați ai inelelor ". Am avut ocazia să mă uit și să mă ocup de titlul în condiții foarte confortabile. Așadar, pot spune că am o bază de date mare pentru a compara :). Soundtrackul unei urechi frumoase și în momente când trebuia să extrageți puțin mai multă putere de la Piszczałek, Subzero a exercitat. Mai multe scene s-au sunat foarte bine, echivalând cu un set de cinema de clasă mijlocie.

Ar putea exista mai multe discuri audio. Nu mă așteptam la miracole aici. Cu toate acestea, după mai multe melodii de la filmele anterioare, m-aș putea aștepta la un efect destul de decent și nu am fost dezamăgit. Pe Memoria Trees sunete vocale, Enyi și instrumentele nu ies înainte de un număr. Numai atunci când setarea volumului maxim, lână neplăcut începe să cadă în ureche. Acest tip de muzică nu scoate maximul de la difuzor, dar sună mai mult decât pe difuzoarele tipice construite în televizor. De asemenea, a venit să asculte o muzică mai dinamică. A căzut pe ușă și o ediție dublă a celor mai bune ușile. Aici am avut impresia că banda nu se ocupă complet de cheile Raya Manzarka, nu au existat chei în câteva melodii, doar o clemă de sunete nesubstituită pentru ceva creat de mâna omului :). Deși efectul a fost vizibil numai în mai multe melodii și ar fi posibil să se arunce o înregistrare non-invizibilă (edițiile timpurii ale pauzei), dar unele nesatisfăcute au rămas.

Este imposibil să treceți în fața coloanei de proiecție subzero. Calitatea prezentării pieselor muzicale care nu sunt egale cu difuzorul stereo obișnuit stabilit la companie cu un amplificator. Cu toate acestea, în ceea ce privește screening-ul mai atractiv, puteți lua cu îndrăzneală vorbitorul Roth ca o alternativă atractivă. Mai ales că nu avem nevoie, practic, un loc pentru coloana, iar în cazul în care nu găsește un loc sub televizor, rămâne întotdeauna de montare pe perete (elementele de asamblare necesare pot fi incluse). Va lucra oriunde în cazul în care un set normal de cinema de acasă sau stereo este greșit din cauza dimensiunilor dvs. Un alt avantaj este o tehnologie fractală folosită pentru a construi o scenă de sunet. Aceasta este o soluție interesantă care generează efecte foarte interesante atunci când vizionați filme sau asculta muzică. Ați putea obține un preț pentru prețul pe care în țara din Vistula este PLN 1000. La granița unei mii de zloți, va exista un mare arsenal de sunet de sunet atât companiilor renumite (de ex. Yamaha Yas-101) și średniaki îi place de Samsung HW-E350 sau invenții destul de necunoscute la un preț care nu depășește 400 și chiar 300 de aur.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu