Principal » Internet » Autoritățile ruse bloca o telegramă - ce înseamnă pentru utilizatorii polonezi?

Autoritățile ruse bloca o telegramă - ce înseamnă pentru utilizatorii polonezi?

Internet : Autoritățile ruse bloca o telegramă - ce înseamnă pentru utilizatorii polonezi?

Nimic nu pare a fi Paweł Durowa, creatorii avantajului imens din Rusia - și nu numai în Rusia - o comunicare de comunicare că constituția rusă a acordat cetățenilor dreptul de a-și plăti comunicarea. Tribunalul Moscovei a emis o hotărâre în emiterea de servicii de securitate federală (FSB) a utilizatorilor de telegramă de calitate, analunction că autoritatea de reglementare a Cheilor de Market de Telecomunicații Ruse poate bloca imediat accesul la serviciu. Cu toate acestea, cât de mult va fi eficientă această blocare? Puteți vedea deja că rușii nu vor intenționa să opteze pentru o telegramă.

20 martie, Curtea Supremă a Federației Ruse Nakazałoperaturale Telegramă Telegramă Cheile de criptare disponibile FSB, modul în care cheile conform legii rusești, ca atare, nu sunt considerate restricționate zainformację. În a 15-a zi, operatorul a căzut în această judecată și a livrat cheile - sau serviciul său va fi blocat în întreaga țară.

După eliberarea acestei judecății, Creatorul telegramei Paweł Durow a scris Twitter că aceste amenințări nu vor aduce rezultatul, iar jugocomizatorul va sta mereu pe partea libertății și a vieții private.El a reamintit, de asemenea, că cererile FSB nu sunt doar ilegale, dar este ieftin din punct de vedere tehnic de îndeplinit. Avocatul serviciului Ramiłammetgaliew, cu condiția ca blocarea telegramei să fie un proces de instanță separat, iar cazul va trage vara.

Ea nu a tras. Poate că autoritățile rusești au deranjat gluma, pe care a solicitat vânzări, trimițând directorului FSbaledandra . Litera axă cu două taste la o telegramă. Părea lui Paweł Czikow, un cap de luptă cu Gruparea drepturilor omului, susținând totuși că el a fost pur și simplu pe internet. Samadurow nu a spus nimic despre asta, a fost de 15 zile, iar FSBW nu avea chei pentru a decripta conversațiile obișnuite ale telegramei.

Dacă Paweł Durow a trimis de fapt o astfel de scrisoare la capul FSB, este un om îndrăzneț

La 6 aprilie, Roskomnadzor a prezentat Curții Tagan a Tribunalului Districtual de la Moscova. Cerere de restricționare a accesului la o telegramă în Rusia.Astăzi, Curtea a confirmat în cele din urmă încuietoarea, făcând blocarea accesului la el și cererea de la Google IAPple de retragere a aplicațiilor din magazinele Android și IOS. Paweł Durow și avocații săi au 30 de zile pentru a face apel împotriva verdictului, dar în climatul politic actual nu pare să facă acest rezultat.

Toți cei care, pe această bază, declinul rapid al declinului comunicator, cu toate acestea, nu știu ce vorbesc despre. Telegrama va avea deja mai mult de 200 de milioane de utilizatori, în timp ce Rusia poate aproximativ 15 milioane. Pentru Paweł Durowa și poporul Său, rușii nu sunt o piață prioritară, BA, nici măcar nu fac sprijin oficial pentru locația rusă. Creatorul telegrama a concluzionat că ar prefera să crească comunicator său să stârnească cel mai mic interes, lupta prea mulți utilizatori vorbitori de limba rusă va fi interesat, va fi interesat de Roskomnadzor Izabloky sub nici un pretext.

SOCKS5 - o rețetă pentru un sistem de blocare telegramă în Rusia

Mai mult, rușii înșiși nu sunt americani care, la punctul de vedere al instanței, au pus imediat câștiguri, cu respectul legii. Tujest dimpotrivă. Pe canalele vorbitoare de limbă Telegramumbund astăzi, cum să se ocupe de o încuietoare, folosind proxy după șosete5.Chiar și un Bot Special Bot @ SOCKS5_BOT, care monitorizează automat telegrama, permițând chiar și nu o cunoaștere a utilizatorilor să evite blocul de blocare.

Un fapt interesant în această chestiune poate fi guvernul oficial al RIA NOWOSTI. Când scrieți despre blocarea telegramei cu o creștere de zece ori a popularității comunicărilor de comunicare, aparținând serviciului de renații.ruina. Ei bine, Tamtam de fapt minunat. Nu criptează nimic, da, oferă autocolante de mii pe termen lung. Probabil are, de asemenea, o legătură interspersal direct și servere FSB. Mulțumesc, ci mai degrabă o depozitare la telegramă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwaresnes

Recomandat
Lasă Un Comentariu