Principal » Internet » Problemele Google Ruse. Curtea interzice Botomul să citească e-mailuri private

Problemele Google Ruse. Curtea interzice Botomul să citească e-mailuri private

Internet : Problemele Google Ruse. Curtea interzice Botomul să citească e-mailuri private

Ceea ce poate fi surprinzător, de-a lungul anilor lumea a mers pe ordinea de zi cu privire la faptul că Google folosind algoritmi avansați analizează conținutul corespondenței private pentru a se potrivi în mod eficient reclame contextuale. Puteți vedea suficient pentru a fi conștienți de faptul că activitățile similare nu fac ca un om să facă intimitatea corespondenței Milioane de utilizatori Gmail pot renunța la servicii de înaltă calitate. Milioane, dar nu autoritatea judiciară rusă.

Ca rapoarte Sputnik, în 2013 Anton Burkow, un avocat de la Jekaterinburg, adus la acuzația Curții după ce a avut loc schimbul de e-mailuri private privind plecarea planificată, a început să vadă anunțurile privind ofertele de călătorie, hoteluri etc. Burkow a acuzat secția rus de Google „o, ai cărui reprezentanți au declarat că nu au competența de a reprezenta sediul central în această chestiune.

După două avoce de apel în cele din urmă și-a făcut drumul. O judecată valabilă a Curții de la Moscova, Google a fost condamnat la 50.000 de ruble (mai puțin de 3.000. Zloty) Pedeapsa și, bineînțeles, pentru o companie mult mai severă, o interdicție de plasare a anunțurilor contextuale bazate pe analiza corespondenței rușilor. În justificarea hotărârii, puteți citi:

Monitorizarea prin e-mail (...) Aduce un risc grav de încălcare software-ului garantate de către cetățeni ruși prin Constituție a dreptului la secretul corespondenței.

Cazul poate deveni un precedent pentru încălcările ulterioare, legate de Federația Rusă. În curs, există încă două audieri. Acest lucru nu este, evident, singurele probleme Google din Rusia, un exemplu de care pot fi chiar sancțiuni pentru practicile monopoliste. Problemele corporațiilor din această țară pot, bineînțeles, din dorința de a izola administrația din serviciile oferite de companiile occidentale. Cu toate acestea, trebuie să fie admis că atunci când vine vorba de a proteja confidențialitatea cetățenilor săi (cel puțin atunci când vine vorba de amenințări externe), instanța rusă are realizările sale.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu