Principal » Internet » Legea rusă Infrumbată Memes cu Putin? Noi refuzam zvonurile

Legea rusă Infrumbată Memes cu Putin? Noi refuzam zvonurile

Internet : Legea rusă Infrumbată Memes cu Putin? Noi refuzam zvonurile

Weekend-ul trecut, a apărut știri, potrivit căreia dreptul Federației Ruse din nou limitat puternic utilizatorii de Internet din Rusia libertatea de exprimare pe internet. Leading mass-media poloneze în rapoarte isterice a raportat că, în Rusia, va fi interzisă... Crearea de meme care descriu imaginea lui Vladimir Putin. Cu toate acestea, această informație este dificil să ia în considerare fiabil.

Se poate spune că MEM poate fi în conflict de informații a ceea ce a fost o propagandă sau caricatură poster. Ușor de observat că a fost în timpul atenției la puterea Kim Dzong UA, pentru care reacția a fost sute de meme murdare care apar în portalurile occidentale. De asemenea, în cazul conflictelor urmărite, această tradiție este cultivată.

Roskomnadzor, Serviciul Federal de Supraveghere din sfera comunicațiilor, tehnologia informației și comunicarea în masă a lansat recent un mesaj interesant. Contrar articolelor publicate în mass-media poloneze, aceasta nu se aplică la punerea în aplicare a unei noi legi care interzice crearea de imagini amuzante cu președintele rus.

7 aprilie audierea sa încheiat, în timpul căreia muzicianul popular de muzică rusă Valery Siutkin, a cerut eliminarea mea din rețea cu imaginea sa. Inițial, imaginea a apărut în enciclopedia Lurkmore.Acest lucru și a prezentat muzica muzicii sub care inscripția a avut puțin de-a face cu nivelul ridicat de realizări artistice ale Walenirija Siutkin. Curtea la admis drept și imaginea a ordonat eliminarea.

Pe baza acestui precedent Roskomnadzor a decis că în mod corect va publica o comunicare pe obwiązującym de ceva timp aproape într-o mai bună digerabilă pentru utilizatorul mediu de Internet:

Încălcarea legislației privind datele cu caracter personal în legătură cu figuri publice se referă la: - cont fals Crearea în numele unei persoane publice (numele, ocupația, data nașterii, fotografie, etc.) și utilizați-l (posturi, comentarii). - Crearea unui loc fals fals dedicat activităților profesionale și sociale ale unui public. - Folosiți o fotografie publică în popularul Memy Online, care nu are nicio legătură cu persoana "celebritate ". Metodele de utilizare a datelor cu caracter personal prezentate legislația încălcați datelor cu caracter personal și încalcă onoarea și reputația persoanelor publice.

Prin urmare, avem de-a face doar cu informațiile despre Siutkin care explică complexitatea legii rusești . În ciuda dorinței celei mai sincere, este dificil să o asocieze cu articole poloneze, sugerând adoptarea unei noi legi care ar interzice memele cu Putin. În plus, aceste rapoarte în contextul ultimului punct pot fi chiar neadevărate. Ei bine, amuzanța de memorie cu Siutkin a constat în combinarea caracterului intelectului creativității sale cu o semnătură vulgară. Este greu de spus că memele asociate cu președintele FR este deosebit de deviat din imaginea sa.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu